Asamblare si dezasamblare mobilier

Atunci cand alegi sa-ti muti domiciliul, efortul despus este unul mare, fie ca este vorba de organizarea procesului de mutare, ori de transportul propriu-zis.  Dintre toate acestea, asamblare si dezasamblarea mobilierului, este de departe, o etapa extrem de complexa, care necesita atentie si o girja deosebita. Exista alternative cu mult mai eficiente si econome: o firma specializata in asamblare si dezasamblare mobilier. Transportsigur.ro, pe langa serviciul de transport mobila, ofera clientilor si servicii profesioniste de asamblare si dezasamblare mobilier. Astfel, procesul de mutare devine mult mai rapid, mai sigur, si nu in ultimul rand, mai organizat.

Asamblare si dezasamblare mobilier-De ce este nevoie de acest serviciu?

Fie ca este vorba de mobila pentru living, de mobila de bucatarie, de cea de birou, sau dormitor, toate acestea, in cazul unei mutari, necesita asamblare si dezasamblare. De ce? Asamblarea si dezasamblarea corpurilor de mobilier intervine atunci cand restul solutiilor de transportare nu permit relocarea, sau atunci mobilierul are o greutate foarte mare.
asamblare mobila
De cele mai multe ori, din cauza dimensiunilor mari sau a structurilor fragile, in timpul mutarii si transportului, mobilierul se poate strica, se poate rupte sau se poate zagaria. Astfel, de la mobilierul modern si scump, pana la cel bun de aruncat, nu mai este decat un singur pas. In fond, nimeni nu-si doreste ca noul camin sa fie mobilat cu obiecte deteriorate si cu un aspect inestetic. Ce este de facut? Pentru cei care doresc sa aiba siguranta ca mobila supusa procesului de mutare, va fi intacta si intr-o stare perfecta, este obligatoriu sa apeleze la o firma specializata pe acest tip de serviciu, care sa elimine orice fel de stres, costuri suplimentare sau efort.

Organizare, siguranta si rapiditate: asamblare si dezasamblare mobilier

Transportsigur.ro asigura mutarea oricarui tip de mobilier, chiar daca acesta presupune demontarea si apoi montarea la loc. Dispunem de un personal specializat si bine instruit, gata sa impacheteze toate obiectele dintr-o casa, sau un birou, sa manipuleze cu grija totul in masina sau in autoutilitara si in final, in noul spatiu.

Mai mult decat atat, pentru ca mobilierul sa ajuga in conditii perfecte la destinatie, indiferent de kilometri parcuri, iti punem la dispozitie cutii de carton, folii sau saci adecvati fiecarui obiect in parte. Partile demontate vor fi si ele protejate corespunzator, iar la destinatie se va ambala mobilierul asa cum a fost la plecarea din vechea locatie. Astfel, timpul investit in impachetare,  asamblare si dezasamblare mobilier, efortul depus pentru transport si carat, toate acestea pot fi elimitate prin intermediul echipei noastre.

Stabilim cele mai bune si eficiente scheme de demontare-montare pentru piesele mari de mobilier ce nu poti fi scoase pe usi, ori pentru cele care nu incap in lift, totul pentru ca transportul sa fie efectuat organizat si cu rapiditate.

Apeland la serviciile unei firme specializate in asamblare si dezasamblare mobilier  ai garantia ca produsul va fi montat asa cum a fost inainte de dezasamblare, in asa fel incat sa te poti bucura de el in noul camin.

Fa din procesul de mutare o experienta placuta- apeleaza la transportsigur.ro, firma specializata in serviciul de asamblare si dezasamblare mobilier. Simplu, rapid si ieftin!

Transportsigur.ro

B-dul Uverturii 87, RO, Bucuresti
Phone: 0722-608.669 | 0745-281829
Website: http://transportsigur.ro
Email: info@transportsigur.ro

Latest Posts