Asigurare mobilier

Transportsigur.ro este mai mult decat o o firma specializata pe serviciul de transport marfa si transport mobila, este partenerul responsabil de care ai nevoie pentru ca tu sa stii ca bunurile tale se afla in maini bune. Pentru ca ne dorim sa oferim servicii complete in domeniu, am dezvoltat solutii unice, adaptate fiecarei solicitari. Astfel, punem la dispozitia clientilor nostri un serviciu unic: asigurare, si nu orice fel de asigurare, ci una care sa-ti garanteze ca marfurile transportate vor ajunge in cele mai bune conditii la destinatie, indiferent de kilometri parcursi ori de conditiile de drum sau trafic. Cu alte cuvinte, iti oferim pachetul complet prin care bunurile tale sunt protejate si asigurate. Profita de o oportunitate unica!

Asigurarea mobilierului-O alternativa care sporeste nivelul de securitate

Exista situatii limita, situatii neprevazute care pot atrage dupa sine repercursiuni grave si pagube mari, mai ales atunci cand vine vorba de transporturi rutiere. Oricat de mare ar fi atentia soferilor profesionisti, si oricat de bine ar fi gestionat traseul ales, se pot intampla accidente pe parcursul durmului, care isi pot pune amprenta asupra integritatii bunurilor sau a marfurilor transportate. Daca nu doresti sa te numeri printre cei care fac bilantul pierderilor materiale, fii precaut si alte o metoda preventiva-asigurarea mobilierului!
asigurare mobila
Atunci cand aplezei la o firma specializata in transport marfa, ai garantia ca bunurile tale vor ajunge in perfecta stare la destinatie. Nimic mai adevarat! Cu toate acestea, este bine sa adopti masuri corecte si sa asiguri marfa, mai ales atunci cand aceasta trebuie sa parcurga kilometri lungi si drumuri periculoase, in tara, sau in afara tarii. Oricat de eficienta ar fi o firma de profil, nimeni nu poate anticipa o eventuala situatie nedorita.

Fii precaut, alege o asigurare pentru marfa transportata!

Chiar si pentru cei care apeleaza la firme de transport mobila, asigurarea este o solutie. De ce? Procesul de mutare este un proces complex, ce implica manipularea si transportul obiectelor valoroase, pentru care este nevoie de o atentie sporita. Din dorinta de a fi in ton cu moda si cu ultimele tendinte in materie de amenajari interioare, multi sunt cei care aleg sa investeasca in mobilier scump, masiv sau din contra, extrem de fragil. Pe timpul transporturilor se pot intampla accidente, iar mobila transortata se poate rupe, dezmembra, zgaria sau crapa. Asadar, atunci cand vine vorba de obiecte de mobilier valoroase, o asigurare te poate scapa de tot stresul si de eventuale probleme.

Transportsigur.ro iti pune la dispozitie asigurarea mobilierului

Asigurarea obiectelor transportate nu este un moft, este o necesitate. Transportsigur.ro este o firma care ofera servicii la standarde internationale, motiv pentru care punem la dispozitia clientilor nostri, la cerere, si servicii de asigurare, o modalitate prin care tu te bucuri de liniste si de siguranta deplina. Polita de asigurare se incheie reapid, extrem de simplu, si nu necesita eforturi sau cheltuieli suplimentare. Este o masura suplimentara, la indemana oricui doreste sa se simta in siguranta maxima.

Transportsigur.ro detine asigurare de raspundere civila, valabila pe intregul proces de transport si de relocare care acopera eventuale daune materiale produse din culpa exclusiva a angajatilor nostri. Acesta asigurare atesta profesionalismul transportsigur.ro si garanteaza ca bunurile transportate sunt intr-adevar pe maini bune.

Transportsigur.ro

B-dul Uverturii 87, RO, Bucuresti
Phone: 0722-608.669 | 0745-281829
Website: http://transportsigur.ro
Email: info@transportsigur.ro

Latest Posts