Inchirieri autoutilitare

Ai nevoie de o autoutilitara performanta care sa-ti usureze procesul de mutare, sau cu ajutorul careia sa-ti transporti in siguranta marfa?Esti in cautarea unei companii care sa-ti ofere accesul la o gama diversificata de autoutilitare intr-un raport optim calitate-pret? Din moment ce te afli pe pagina noastra, inseamna ca ai gasit raspunsul.

Transprtsigur.ro iti pune la dispozitie serviciul inchirieri autoutilitare, un serviciu dedicat tuturor celor care doresc sa se bucure de eficienta, siguranta, rapiditate, si costuri mici. Parcul nostru auto dispune de autoutilitare fiabile, bine ingrijite si extrem de curate care se pot inchiria la un pret excelent. De ce sa-ti cumperi o autoutilitara cand o poti inchiria simplu si ieftin?

Inchirieri autoutilitare-O alternativa ieftina si sigura

De cate ori nu ti s-a intamplat sa ai nevoie urgent de o autoutilitara performanta si sigura pentru transportul marfurilor tale, insa sa nu gasesti o oferta potrivita bugetului tau? Transportsigur.ro iti ofera ceea ce cauti: inchirieri autoutilitare, la preturi unice!
autoutilitare transport marfa
Esti in plin proces de mutare si ai nevoie de o alternativa sigura prin care mobila sa ajunga intacta la destinatie? Inchiriaza o autoutilitara dotata cu toate accesoriile necesare unui transport sigur. Transportsigur.ro dispune de o flota auto vasta, cu autoutilitare de marca, pregatite pentru orice destinatie, drum si pentru orice conditii de trafic.

Iata doar cateva din beneficiile obtinute in urma colaborarii cu transportsigur.ro:

–          Inchirierea de autoutilitare pentru transportul de marfuri este o solutie sigura

–          Tarifele sunt competitive

–          Asiguram transport national si international

–          Putem pune la dispozitie si soferi profesionisti, cu multi ani de experienta in domeniu

Transportsigur.ro-Inchirieri autoutilitare performante

firma de transport marfa Bucuresti
Si pentru ca dorim sa-ti oferim servicii complete de inchirieri autoutilitare, special create pentru a raspunde cu succes tuturor exigentelor in materier de siguranta, rapiditate, performanta si calitate, in cadrul ofertei noastre de poti bucura de urmatoarele servicii:

–          Inchirieri autoutilitara Bucuresti

–          Inchrieri autoutilitara 3,5 tone

–          Inchirieri autoutilitara cu sofer

–          Inchirieri autoutilitare transport international

–          Inchirieri autoutilitare transport marfa

Indiferent ca ai nevoie de o autoutilitara pentru un transport de marfa dincolo de granitele tarii, ori de una pentru un transport in Bucuresti, sau oriunde altundeva in tara, transportsigur.ro iti ofera accesul la autoutilitare de marca, cu toate reviziile facute la zi si care se bucura de o stare perfecta de functionare pentru orice traseu , acestea fiind supuse unor teste si verificari periodice. Pe scurt, autoutilitarele din flota transportsigur.ro,  indeplinesc toate conditiile pentru a circula atat pe drumurile nationale, cat si pe cele internationale

Transportsigur.ro-Inchirieri autoutilitare dotate cu lift in spate

Toate autoutilitarele noastre sunt doate cu lift in spate, un element ce asigura o manevrabilitate mai usoara a marfurilor, mai ales in cazul celor grele, de mari dimensiuni, dar si in cazul marfurilor fragile, care necesita o atentie deosebita.

Accesul autouilitarelor de 3,5 tone, puse la dispozitie de transportsigur.ro, nu este restrictionat, acestea putand intra in orase dar si in zone turistice, ceea ce reprezinta un avantaj major, mai ales pentru cei care au de efectuat livrari de marfa in centrele oraselor.

Preturile variaza in functie de perioada de inchiriere si de kilometri parcursi.

Daca esti in cautarea unei firme specializate pe inchirieri autoutilitare, apeleaza la transportsigur.ro

Transportsigur.ro

B-dul Uverturii 87, RO, Bucuresti
Phone: 0722-608.669 | 0745-281829
Website: http://transportsigur.ro
Email: info@transportsigur.ro

Latest Posts