Mutare mobila sector 1

Ai hotarat sa te muti in cea mai ¨verde¨ zona a Bucurestiului si ai nevoie de serviciile unei firme specializate in mutare si transport mobila? Transportsigur.ro iti pune la dispozitie serviciul mutare mobila sector 1 la preturi mici. Asadar, daca ai nevoie de o mana de ajutor in procesul de mutare, echipa noastra formata exclusiv din profesionisti in domeniu, vine in intampinarea ta cu servicii complete de mutare mobila sector 1 adaptate necesitatilor tale. Dispunem de toate resursele necesare pentru ca mutarea ta in noua locuinta sa fie o experienta placuta si lipsita de efort. Simplu, rapid si eficient!

Mutare mobila sector 1- Profita de ofertele transportsigur.ro

Clasat in topul celor mai dezvoltate zone ale Capitalei, sectorul 1 este preferat de toti cei care doresc sa se bucure de liniste, curatenie si de spatiile verzi. Pipera, Baneasa, Dorobanti, Floreasca, Piata Romana sunt doar cateva din cele mai dorite zone de locuit.
Daca si tu te numeri printre cei care au decis sa se mute in sectorul 1 si ai nevoie de o firma specializata in mutare mobila, apeleaza la transportsigur.ro, partenerul alaturi de care procesul de mutare este mai usor si mai rapid.asamblare mobila

Cu transportsigur.ro procesul de mutare nu a fost niciodata mai simplu. De ce? Avem toate resursele necesare pentru ca tu sa faci pasul cu dreptul in noul camin. In primul rand, iti punem la dispozitie echipa noastra experimentata in mutare si transport mobila, gata sa ofere cele mai bune servicii, incepand cu asamblare/dezasamblare mobila, transport mobila si terminand cu asezare mobila. Atenti la fiecare detaliu in parte, specialistii nostri vor avea grija ca fiecare piesa de mobilier sa ajunga intacta la noua adresa.

Mutare mobila sector 1- Personal experimentat, autoutilitare complet echipate si tarife mici

Transportsigur.ro dispune si de autoutilitare de 3,5 tone, dotate cu toate accesoriile necesare pentru ca mobila transportata sa ajunga la destinatie in maxima siguranta. Autoutilitarele sunt prevazute cu lift in spate, un element obligatoriu pentru mutarea/relocarea si transportul obiectelor grele sau fragile. Cu ajutorul acestui lift piesele de mobilier vor fi incarcate si descarcate in siguranta, fara ca acestea sa sufere modificari mecanice. Mai mult decat atat, autoutilitarele cu lift in spate sunt de un real ajutor mai ales pentru cei care nu doresc sa depuna efort in procesul de mutare. Daca intampini probleme in mutarea mobilei la etaj, iti punem la dispozitie si o liza electrica ce suporta pana la 500 de kg.

Dincolo de toate aceste servicii, echipa noastra iti va fi alaturi cu servicii de asistenta si consiliere pe intreaga perioada de desfasurare a procesului de mutare. Vom organiza fiecare etapa in parte si vom ajuta la o  gestionare corecta a pieselor de mobilier.

Actiunile noastre sunt bazate pe profesionalism, promptitudine, responsabilitate si eficienta. Ne adresam atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.

Prin colaborarea cu transportsigur.ro nu obtii doar servicii de calitate, ci si accesul la tarife mici…foarte mici, ideale oricarui buget.

Daca esti in cautarea unei firme care sa-ti ofere servicii de mutare mobila sector 1, apeleaza la transportsigur.ro. Am pregatit oferte personalizate si tarife unice. Profita!

Transportsigur.ro

B-dul Uverturii 87, RO, Bucuresti
Phone: 0722-608.669 | 0745-281829
Website: http://transportsigur.ro
Email: info@transportsigur.ro

Latest Posts