Transport marfa: oferte de pret

transport marfa preturi avantajoase

  • Cat ma costa un transport de marfa intern?
    .
  • Cat costa un transport de marfa international?
    .
  • Este asigurata marfa pe care o transport?

Transport marfa: oferte de pret transport marfa intern si international

Daca va aflati in situatia in care sunteti nevoiti sa va mutati, ati ajuns la locul potrivit. Cunoastem stresul la care sunteti supusi atunci cand va mutati de la o locuinta la alta, sau pur si simplu cand doriti sa apelati la o firma de transport marfa.
.
Marfa transportata este asigurata, desi ne dorim sa nu ajungem in situatia in care sa apelam la asiguratori. Cel mai simplu mod de calcul pentru transportul marfurilor, este acela in care calculam pretul/km x distanta parcursa.
.
Sunt si situatii in care tinem cont de bugetul clientului, tipul de marfa pe care doriti sa-l transportati, greutatea marfii transportate, numarul de persoane alocate pentru transportul Dvs. Dar in general, calculam pretul transportului in functie de numarul de kilometri parcursi.

Cat ma costa un transport marfa intern?

Ar fi incorect sa afisam pe site un calculator online in care sa puteti face dvs. personal un calcul al numarului de  kilometri parcursi. De ce? pentru ca in 99% din situatii, pretul nostru este negociabil. Pentru o oferta corecta de costuri pentru un transport de marfa intern sau international, cel mai simplu este sa ne apelati la numerele de telefon afisate in site. Suntem convinsi ca putem lucra impreuna cu Dvs.

Cat costa un transport  marfa international?

transport marfa preturiTransportul de marfa international, se calculeaza la numarul de zile alocate transportului marfii Dvs. In aceasta situatie, nu putem calcula un pret la numarul de kilometri parcursi pentru ca am ajunge la sume exorbitante pentru Romania. Am ales varianta pretului la zi, o varianta flexibila care permite clientului sa angajeze firma noastra in transportul international.

TransportSigur.ro: va asiguram ca preturile sunt corecte si odata stabilite, nu suporta modificari pe durata desfasurarii contractuale.

 

Transportsigur.ro

B-dul Uverturii 87, RO, Bucuresti
Phone: 0722-608.669 | 0745-281829
Website: http://transportsigur.ro
Email: info@transportsigur.ro

Latest Posts