Servicii

Stim ca in ziua de astazi e dificil de gestionat o afacere, iar problemele si provocarile apar la fiecare pas. TransportSigur.ro isi propune, prin serviciile pe care le ofera, sa va ajute sa primiti sau sa livrati la timp marfurile de care aveti nevoie pentru buna desfasurare a activitatii.

Noi va propunem solutii eficiente si complete pentru transportul marfurilor oriunde in tara sau in Europa, de la preluarea si incarcarea marfurilor in camioane sau dube, manevrarea bunurilor cu atentie si transportul in siguranta pana la predarea acesteia la destinatie in termenul stabilit.

Servicii de transport marfa, experienta si profesionalism

transport marfa ieftin si rapid

Vom face tot ce ne sta in putere pentru a transporta marfurile rapid si in siguranta, iar faptul ca suntem pe piata din 2007 este un bun indicator al experientei si al calitatii serviciilor noastre. Ne mandrim cu faptul ca am evoluat constant si am reusit sa ne optimizam procedurile, astfel incat sa consumam cat mai putin timp.
.
  • Rapiditate: garantia a rapiditatii intregului proces este data de faptul ca punem la dispozitia clientilor autoutilitare dotate cu lift, ceea ce faciliteaza incarcarea si descarcarea bunurilor.

    .

  • Siguranta: garantia pentru siguranta vine din alegerea noastra de a colabora exclusiv cu soferi profesionisti cu experienta. In plus, aveti si posibilitatea de a va asigura bunurile.

Transport marfa planificat cu atentie, garantia calitatii

Va invitam sa ne contactati prin formularul de contact sau telefonic, pentru a ne da detalii despre transportul intern sau international pe care aveti nevoie sa il efectuati!
.
  • Primul pas va fi sa evaluam parametrii specifici situatiei dumneavoastra: data estimativa a transportului, adresa de plecare, coordonatele destinatiei, volumul/greutatea bunurilor ce trebuie transportate, specificul marfurilor, conditiile de acces etc.

    .

  • Evaluarea se va concretiza intr-o propunere tehnica si financiara adaptata fiecarui tip de transport. Odata ce stabilim toate detaliile, ne ocupam noi de tot ce inseamna transport marfa si puteti fi sigur ca in cel mai scurt timp bunurile vor fi livrate la destinatie.

Transportsigur.ro

B-dul Uverturii 87, RO, Bucuresti
Phone: 0722-608.669 | 0745-281829
Website: http://transportsigur.ro
Email: info@transportsigur.ro

Latest Posts