Transport marfa

camioane 3,5 tone transport marfa internationalTransportSigur.ro asigura servicii de transport marfuri in Bucuresti si oriunde in tara, dar si in strainatate. Avem experienta in transport de marfa generala, iar ofertele noastre flexibile pot fi adaptate la specificul fiecarul tip de transport.
.
Va propunem solutii optime, ca durata de transport si costuri, astfel ca puteti opta pentru transportul de marfa in regim exclusive sau in regim de grupaj.

Transport marfa generala, ce ne recomanda:

  • dispunem de autoutilitare, dube echipate cu lift in spate pentru facilitarea incarcarii si descarcarii marfurilor
    .
  • dispunem de camioane de 3,5 tone intr-o stare tehnica excelenta si echipate corespunzator pentru orice conditii de trafic intern si international
    .
  • suntem o echipa de soferi profesionisti cu o experienta de peste 10 ani in transportul de marfa si mobila
Un portofoliu bogat ce include transport marfa sau mobila in diferite zone din tara, precum Oradea, Cluj Napoca, Iasi, Bucuresti sau Constanta dar si in diferite destinatii din Europa, precum Anglia, Franta, Germania sau Austria.
.
Odata ce ati incredintat marfa de transportat soferului din echipa TransportSigur.ro, aveti garantia ca aceasta ajunge la destinatie in siguranta si intacta. La cerere, asiguram marfa transportata.

Transportsigur.ro

B-dul Uverturii 87, RO, Bucuresti
Phone: 0722-608.669 | 0745-281829
Website: http://transportsigur.ro
Email: info@transportsigur.ro

Latest Posts