Transport mobila

Transport mobila, demontare si remontare

Atunci cand ne mutam, fie ca e vorba de locuinta sau de sediul firmei, transportul mobilierului si al aparaturii electronice sau electrocasnice trebuie realizat cu atentie.
.
Mobilierul trebuie demontat, ambalat si manevrat cu grija, astfel incat sa nu se zgarie, sa nu se piarda componente sau elemente de prindere si fixare.

transport mobila

De aceea, TransportSigur.ro vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o echipa de specialisti in demontarea si remontarea mobilierului.
  • Dupa inventarierea mobilierului ce trebuie transportat, echipa noastra stabileste un plan eficient de demontare, organizare si incarcare.
    .
  • La destinatie, toate piesele de mobilier sunt asamblate, iar mobila este fixata in locurile stabilite de catre beneficiar.
Aparatura electronica de birou sau de acasa este de asemenea fragila, si trebuie manevrata cu grija pentru a nu se deteriora pe durata mutarii.

TransportSigur.ro: solutia optima, rapida si ieftina pentru mutari, transport mobila

Pentru a evita socurile la descarcare sau la incarcare, firma de transport marfa si mobila TransportSigur.ro va pune la dispozitie autoutilitare echipate cu lift in spate. Pentru obiectele grele si de dimensiuni mari, ce nu pot fi urcate la etaje superioare cu liftul, va punem la dispozitie o liza electrica ce suporta o greutate de pana la 500 Kg.

Transportsigur.ro

B-dul Uverturii 87, RO, Bucuresti
Phone: 0722-608.669 | 0745-281829
Website: http://transportsigur.ro
Email: info@transportsigur.ro

Latest Posts