Transport marfa si mobilier Bucuresti

transport marfa BucurestiTransport marfa si mobilier, mutari si relocari oriunde in Bucuresti si in tara: oferim servicii de transport in Bucuresti si catre alte zone din tara sau din alte orase catre Bucuresti, dar si servicii de international.
.
Portofoliul nostru include destinatii variate din tara, precum Oradea, Cluj Napoca, iasi sau Constanta dar si orase din Europa, precum Londra, Viena sau Paris.
.
Va propunem solutii optime pentru orice tip de transport de marfa sau mobilier, iar daca va mutati cu locuinta sadiul firmei, va punem la dispozitie autoutilitare cu lift si o liza electrica pentru urcarea lucrurilor mari si grele pe scari.

Transport specializat de marfuri generale si mobila, Bucuresti

  • Aveti nevoie sa va mutati repede in Bucuresti sau din Bucuresti in alta localitate din tara sau din strainatate? TransportSigur.ro detine logistica adecvata pentru manevrarea mobilierului si a aparaturii electronice si electrocasnice si autoutilitare cu lift in spate.
    .
  • De asemenea, pentru transportul de marfa in regim exclusiv si urgent, in regim complet sau in regim de grupaj va punem la dispozitie camioane de 3,5 tone, dube corespunzator echipate pentru rutele nationale si internationale.

Solutii eficiente si economice pentru livrarea marfurilor la timp

TransportSigur.ro transport marfuri generaleDupa ce stabilim cantitatea de marfa ce trebuie transportata si tipul marfii, impreuna cu dumneavoastra stabilim cu exactitate data si ora la care trebuie sa efectuam transportul.

Cu TransportSigur.ro aveti garantia ca veti livra marfa la timp si in conditii de siguranta, iar daca va mutati, intreaga operatiune se va desfasura organizat si eficient!

Transportsigur.ro

B-dul Uverturii 87, RO, Bucuresti
Phone: 0722-608.669 | 0745-281829
Website: http://transportsigur.ro
Email: info@transportsigur.ro

Latest Posts