Transport marfa international

transport marfa internationalEsti in cautarea unei companii specializate pe serviciul de transport marfa international care sa garanteze siguranta marfii tale indiferent de distantele parcurse? Vrei sa ai accesul la servicii de calitate oferite la tarife mici, adaptate oricarei necesitati? Raspunsul este transportsigur.ro, companie ce isi desfasoara activitatea in domeniul transportului de marfa, atat national, cat si international. Asiguram prfesionalism si servicii competitive oriunde si oricand. Convinge-te!

Transport marfa international oriunde in lume

Spania, Cehia, Germania, Anglia, Finlanda, Italia, Turcia, Belgia, Portugalia, Olanda, Slovenia, Ucraina, Danemarca, Moldova, Rusia, Franta, Austria, Ungaria, Serbia, Letonia, sunt doar o parte din tarile in care transportsigur.ro asigura serviciul de transoprt marfa international . Cu alte cuvinte, altaturi de noi ai accesul oriunde in Europa sau in lume.

Transport fara frontiere, oriunde in lume, adresat atat persoanelor juridice, cat si celor fizice. Aceasta este oferta transportsigur.ro. Implementarea unor inalte standarde de management in desfasurarea activitatii noastre de transport marfa international a avut drept rezultat afirmarea noastra in randul celorlalte companii de transporturi internationale, cu un portofoliu de clienti bine definit, stabil si aflat in continua expensiune.

Profesionalism si promptitudine dincolo de granite cu serviciul transport marfa international

Daca in urma cu multi ani, transportul marfurilor dincolo de granitele tarii reprezenta un efort costitisor ca timp si bani pentru client, dar si o provocare pentru majoritatea firmelor de profil, astazi datorita dezvoltarii pietei de profil si a solutiilor adaptate la evolutiile tehnice si tehnologice, clientii se pot bucura de servicii calitative, la preturi mici, toate traduse prin: eficienta, rapiditate, si nu in ultimul rand, siguranta.

Iata de ce trebuie sa alegi transportsigur.ro pentru transport marfa international

Serviciul de transport marfa international pus la dispozitie de transportsigur.ro se remarca prin nivelul maixim de siguranta oferit. De ce? In primul rand, din parcul nostru auto fac parte doar autoutilitare si camioane performante, de marca, extrem de fiabile si cu dotari speciale, menite sa asigure un transport rapid si in conditii de maxima siguranta. Flota noastra auto este ideala pentru orice tip de transport, indiferent ca este vorba de transportul marfurilor voluminoase, ori fragile, sau cel al marfurilor cu o greutate sporita. In functie de solicitari putem pune la dispozitie unul sau mai multe camioane acoperite cu prelata sau dotate cu accesorii speciale pentru un transport sigur.

In al doilea rand, transportsigur.ro dispune de un personal bine calificat, cu o experienta vasta in transporturile internationale. Astfel soferii nostri cunosc cu precizie fiecare locatie si destinatie, indiferent de tara, putand asigura rutele ideale pentru un transport optim. In plus, toate autovehiculele sunt dotate cu sisteme GPS si de comunicatii mobile pentru o monitorizare permanenta eficienta pe toata durata transportului.

Cu serviciul transport marfa international, ai acces facil oriunde in lume. Convinge-te!

Transportam marfuri in special in Europa, insa camioanele noastre au ajuns si pe alte continente, datorita dorintei noastre de dezvoltare si de extindere a serviciilor. De-a lungul experientei  pe piata de profil, am reusit sa legam parteneriate cu companii de renume in domeniu, ceea ce ne permite accesul cu usurinta la diverse rute si servicii de transport marfa pentru orice destinatie in lume.

Indeplinim toate standardele impuse si asiguram transport autorizat pentru orice tip de marfa, de la produse electronice si pana la materiale de constructii, mobilier sau utilaje.

Cu transportsigur.ro ai accesul la cele mai puternice centre economice din lume, sigur, rapid si eficient.

Transportsigur.ro

B-dul Uverturii 87, RO, Bucuresti
Phone: 0722-608.669 | 0745-281829
Website: http://transportsigur.ro
Email: info@transportsigur.ro

Latest Posts