Activitate transport marfa international

Firma care asigura activitate transport marfa international reprezinta o terta parte din planul logistic. Se ocupa de detaliile si punerea in aplicare a transporturilor de la o locatie la alta. Un transport international de bunuri se face prin intermediul unor forme de purtator, cum ar fi o nava, un camion, un tren sau un alt vas.

Functie transport marfa international

Activitate transport marfa internationalTransportul international de marfa muta marfa in diferite tari pentru exportatori. Firma care asigura un astfel de serviciu trebuie sa aiba grija de documentatia complexa ceruta la importul si exportul de bunuri. Industria vamala a devenit extrem de competitiva, fapt ce a determinat companiile sa gaseasca modalitati de eficientizare a serviciilor oferite. Pentru a atrage si a mentine activitatea exportatorilor.

Caracteristici transport marfa international

Firma care asigura activitate transport marfa international trebuie sa cunoasca regulile si reglementarile tarilor sau locurilor unde se livreaza bunurile. Ea trebuie sa aiba cunostinte despre preturile, taxele, redevantele si alte cheltuieli legate de fiecare proces de expediere. Printre documentele necesare unei livrari se numara facturile comerciale, declaratiile de export si conosamentul.

Costuri: activitate transport marfa international

Activitate transport marfa internationalTransportatorii de marfa ofera costuri competitive, bazate pe nivelul de servicii de care are nevoie compania. Acestia pot face reduceri pentru firmele care au nevoie de transport la aceeasi destinatie, sau cu destinatii apropiate. Cu conditia ca incarcarea sa se faca pe acelasi transport. Aceasta metoda vreduce implicit costul total al transportului de marfa.

Specializare: activitate transport marfa international

O firma cu activitate transport marfa international, in general, este specializata pe o anumita zona. Pe o anumita piata sau un anumit mod de transport. De exemplu transportsigur.ro va ofera servicii de transport marfa international. Uneori este nevoie sa se apeleze la serviciile mai multor firme de transport. De exemplu, daca doriti expedierea marfii in China, puteti alege serviciile oferite de firma transportsigur.ro pentru a asigura transportul pana in portul Constanta. Urmand ca dupa aceea, marfa sa fie preluata de o firma de transport naval pana la un port din China, iar acolo sa fie transportata de o alta firma care executa transport marfa national. Aceasta varianta este utila atunci cand este vorba de distante foarte mari.

Daca doriti un transport la o destinatie din Europa, dar si in afara continentului este mai bine sa apelati la serviciile unei singure firme de transport, dar care sa execute curse in zona respectiva. Un alt element pe care trebuie sa il aveti in vedere este si modul in care se realiza transportul. Cat de sigur este pentru marfa dumneavoastra.

 

Transportsigur.ro

ofera un transport care se realizeaza in conditii extrem de sigure. Indiferent ca este o marfa voluminoasa, fragila sau cu o greutate sporita. Transportatorul trebuie sa va ofere garantia ca marfa va ajunge la destinatie in aceleasi conditii in care a parasit depozitul.

Acesta a fost doar un scurt ghid despre ceea ce presupune un transport marfa international. Personalul de la transportsigur.ro, care este un personal bine calificat, va poate oferi orice informatie doriti cu privire la transportul de marfa, indiferent ca este national sau international.

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram