Asigurare mobilier

Transportsigur.ro este mai mult decat o o firma specializata pe serviciul de transport marfa si transport mobila. Este partenerul responsabil de care ai nevoie pentru ca tu sa stii ca bunurile tale se afla in maini bune. Pentru ca ne dorim sa oferim servicii complete in domeniu, am dezvoltat solutii unice. Ele sunt adaptate fiecarei solicitari. Astfel, punem la dispozitia clientilor nostri un serviciu unic: asigurare mobilier. Si nu orice fel de asigurare, ci una care sa-ti garanteze ca marfurile transportate vor ajunge in cele mai bune conditii la destinatie. Nu conteaza numarul de kilometri parcursi ori  conditiile de drum sau trafic. Cu alte cuvinte, iti oferim pachetul complet prin care bunurile tale sunt protejate si asigurate. Profita de o oportunitate unica!

Asigurare mobilier -O alternativa care sporeste nivelul de securitate

Exista situatii limita. Situatii neprevazute care pot atrage dupa sine repercursiuni grave si pagube mari. Este mai ales cazul cand vine vorba de transporturi rutiere. Oricat de mare ar fi atentia soferilor profesionisti, si oricat de bine ar fi gestionat traseul ales, se pot intampla accidente pe parcursul durmului. Acestea isi pot pune amprenta asupra integritatii bunurilor sau a marfurilor transportate. Nu doresti sa te numeri printre cei care fac bilantul pierderilor materiale? Fii precaut si alege o metoda preventiva-asigurarea mobilierului!
asigurare mobilier

 

Atunci cand aplezei la o firma specializata in transport marfa, ai garantia ca bunurile tale vor ajunge in perfecta stare la destinatie. Nimic mai adevarat! Cu toate acestea, este bine sa adopti masuri corecte. Asigura-ti marfa, mai ales atunci cand aceasta trebuie sa parcurga kilometri lungi si drumuri periculoase, in tara, sau in afara tarii. Oricat de eficienta ar fi o firma de profil, nimeni nu poate anticipa o eventuala situatie nedorita.

Fii precaut, alege o asigurare pentru marfa transportata!

Chiar si pentru cei care apeleaza la firme de transport mobila, asigurarea este o solutie. De ce? Procesul de mutare este un proces complex. Acesta implica manipularea si transportul obiectelor valoroase.Pentru ele care este nevoie de o atentie sporita. Din dorinta de a fi in ton cu moda si cu ultimele tendinte in materie de amenajari interioare, multi sunt cei care aleg sa investeasca. Unii in mobilier scump, masiv sau din contra, extrem de fragil. Pe timpul transporturilor se pot intampla accidente. Mobila transportata se poate rupe, dezmembra, zgaria sau crapa. Asadar, atunci cand vine vorba de obiecte de mobilier valoroase, o asigurare te poate scapa de tot stresul si de eventuale probleme.

Transportsigur.ro iti pune la dispozitie asigurare mobilier

Asigurarea obiectelor transportate nu este un moft, este o necesitate. Transportsigur.ro este o firma care ofera servicii la standarde internationale. De aceea, punem la dispozitia clientilor nostri, la cerere, si servicii de asigurare. Aceasta este o modalitate prin care tu te bucuri de liniste si de siguranta deplina. Polita de asigurare se incheie reapid si extrem de simplu. Nu necesita eforturi sau cheltuieli suplimentare. Este o masura suplimentara, la indemana oricui doreste sa se simta in siguranta maxima.

Transportsigur.ro detine asigurare de raspundere civila. Este valabila pe intregul proces de transport si de relocare, care acopera eventuale daune materiale produse din culpa exclusiva a angajatilor nostri. Acesta asigurare atesta profesionalismul transportsigur.ro si garanteaza ca bunurile transportate sunt intr-adevar pe maini bune.

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram