Autoutilitare, dube pentru transport marfa

Transportul de marfa necesita experienta si profesionalism, dar si autovehicule speciale pentru curse lungi si care sa suporte un anumit volum de marfuri.

Autoutilitare si dube speciale de transport marfa

  • TransportSigur.ro dispune de dube speciale pentru transportul de marfuri generale, autoutilitare Ford Transit echipate cu lift in spate, pentru o mai buna manevrare a bunurilor la incarcare si descarcare.

.

  • Masinile de transport marfa pe care noi vi le punem la dispozitie garanteaza siguranta bunurilor pe care ni le incredintati pentru transport prin starea tehnica excelenta, dotarile moderne, echiparea acestora pentru orice conditii de drum.
.
  • Toate acestea sunt completate de experienta si profesionalismul soferilor care vor avea grija ca marfa sa ajunga la timp la destinatie. TransportSigur.ro este o firma specializata in transportul de marfuri generale, ce nu necesita conditii speciale de transport, precum cele periculoase (ADR) sau marfuri perisabile.

Solutii flexibile pentru orice tip de transport marfa

Transportul marfii se poate face in regim complet sau in regim de grupaj. Transportul in regim de grupaj, realizat cu dube sau camioane cu masa maxima autorizata de 3,5 tone este o solutie economica pentru beneficiarii transportului ce nu au nevoie sa transporte un volum atat de mare de marfuri.
.
In aceasta situatie pot fi incarcate in acelasi camion marfuri pentru mai multi beneficiari ce au destinatii apropiate sau rute complementare. Astfel, si costurile vor fi impartite intre beneficiarii transportului in mod echitabil, in functie de volumul de marfa si distantele parcurse.
.
Desi este ideal ca transportul sa fie anuntat si planificat in detaliu cu cateva zile inainte de data efectuarii cursei, efectuam si transport in regim de urgenta.

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram