Autoutilitare pentru transport marfa Ford Transit

camioane 3,5 tone transport marfa internationalPentru ca transportul de marfa in Bucuresti, in tara sau in strainatate sa fie realizat in conditii optime de siguranta iar marfa sa ajunga la timp la destinatie, TransportSigur.ro si-a echipat parcul auto cu cele mai bune masini.
.
Pe piata, la ora actuala, exista numeroase posibilitati de alegere privind autovehiculele de transport marfa, insa cea mai buna alegere este noul Ford Transit.
.

Ford Transit, un model potrivit pentru transportul de marfa

 • Design elegant si atragator. Poate ca acesta este avantajul care conteaza cel mai putin, dar se stie ca barbatii pun accent si pe acest aspect cand aleg o masina, chiar daca este vorba doar despre una de inchiriat.
  .
 • Este mai puternica. Noul Ford Transit are acum un motor diesel Duratorq, avand transmisii cu 6 trepete de viteza. Acest lucru incanta orice sofer, care va fi tentat sa conduca cat mai repede aceasta masina.
  .
 • Tractiunea. In functie de model, aceasta poate fi tractiune fata (FWD), tractiune spate (RWD), tractiune integrala (AWD) si tractiune fata, spate sau integrala diesel. Alege doar ceea ce ti se potriveste cel mai bine.
  .
 • Pneuri rezistente. Un aspect foarte important, cauciucurile Ford Transit sunt fabricate astfel incat sa consume mai putina energie prin faptul ca intampina rezistenta mult mai mica in timpul rotatiei. In acest mod faci economie de carburant.
  .
 • Consum redus de carburant. Datorita sistemului Auto-Start-Stop, atat consumul de combustibil, cat si transmisiile de CO2 sunt mult diminuate, chiar si in conditii de trafic intens. Atunci cand stationezi, tehnologia opreste motorul, iar cand vei apasa pe ambreiaj, motorul va fi repornit automat, astfel economisirea de carburant si, deci, de bani va fi mai mult decat evidenta.
  .
 • Conducere dinamica. Aceasta se face cu ajutorul turbocompresorului cu geometrie variabila cu care este dotat fiecare Ford Transit.
 • Filtru eficient. Toate motoarele Duratorq clasa Euro 5 sunt dotate cu un filtru filmat, care reduce cu pana la 95% particulele de funingine emise de gazele de esapament.
  .
 • 6 trepte de viteza. Schimbarea vitezelor se face mai lin, iar condusul devine o placere.

Transport marfa international cu autoutilitare Ford Transit

Firma de transport marfa si mobila din Bucuresti dispune de 4 autoutilitare Ford Transit special echipate pentru un transport sigur si rapid. Autoutilitarele de transport marfa Ford Transit de care dispunem au un gabarit maxim de 3,5 tone. Sunt dotate cu lift in partea din spate, astfel incat incarcarea si descarcarea marfurilor va fi mult mai usoara.

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram