Despre noi

Despre noi - Firma de transport marfa si mobilier, mutari / relocari, inchirieri autoutilitare

Despre noi - Transportsigur.ro este o firma de transport marfa si transport de mobila. A luat nastere din dorinta de a demonstra ca si in Romania exista servicii de calitate si profesionalism. Asadar, obiectivul nostru este acela de a oferi solutii eficiente la necesitatile clientilor. Avem tarife competitive si servicii optime de transport. Acesta este motivul pentru care am dezvoltat servicii unice. Ele se bazeaza pe ascultarea clientului, fie ca acesta este persoana fizica ori juridica.

Despre noi

De-a lungul experientei pe piata de profil am construit parteneriate de incredere cu colaboratori puternici din intreaga lume si cu majoritatea clientilor nostri. Am oferit, pe langa servicii de calitate, promptitudine, seriozitate si flexibilitate.

Datorita entuziasmului echipei noastre, am reusit sa raspundem cu succes tuturor provocarilor.Fie ca a fost vorba de operatiuni mici, ori de transporturi mari ce au presupus o responsabilitate deosebita si atentie pentru fiecare detaliu in parte. Tratam cu maxima seriozitate fiecare solicitare. Incercam sa depasim asteptarile clientilor nostri. Ne axam pe o organizare stricta a transporturilor de marfa dar si a procesului de mutare. Ne dorim sa surprindem prin eficienta noastra.

Atuul si recomandarea noastra reprezinta profesionalismul intregii echipe transportsigur.ro, parcul auto dotat cu autoutilitare performante, extrem de fiabile, accesorizate corespunzator, dar si echipamentele de lucru folosite.

Despre noi

De la inceput si pana in prezent am parcurs sute de mii de kilometri atat in tara, cat si in strainatate. Am raspuns  cu succes tuturor exigentelor. Am transportat mii de colete de marfa si obiecte de mobilier. Am legat sute de colaborari solide cu clienti si parteneri de incredere.

Transportsigur.ro este mai mult decat o firma de transport marfa, este partenerul de care ai nevoie pentru a reusi! Impreuna putem strabate drumuri lungi, sigure si rapide.

Noi credem in perfectiune. Tu?

Contactati-ne pentru o oferta personalizata si solutii optime pentru transportul dumneavoastra!

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram