Echipamente

Camionete cu lift in spate, o echipa specializata in manevrarea obiectelor fragile si nu in ulimul rand, echipamente suplimentare ( LIZA ELECTRICA) pentru mutarea si transportul mobilei si a elctrocasnicelor mari si grele. Acestea sunt motivele pentru care trebuie sa apelezi la Transportsigur.ro

autoutilitara cu lift-          Camionetele cu lift in spate sunt o garantie ca marfa sau bunurile transportate vor ajunge in perfecta stare la destinatie. Liftul permite o incarcare usoara si rapida, fara efort si batai de cap.

-          Echipa noastra de profesionisti este specalizata in manevrarea aparaturii electronice si electrocasnice masive sau fragile. Ea face ambalarea si incarcarea/descarcarea acestora, in asa fel incat sa nu fie afectata in timpul mutarii. Echipa transportsigur.ro lucreaza, curat, organizat, sigur si foarte rapid.

 

Ai de transportat la etaj obiecte masive, ca de exemplu corpuri de mobilier, frigidere, aragaze, masini de spalat  sau obiecte decorative voluminoase? Cladirea in care ti-ai mutat noua adresa nu dispune de un lift suficient de mare pentru aceste bunuri? Iata ce iti propunem noi!

Liza electrica

transport mobila

Liza electrica:

Silentioasa, suporta pana la 500 de kg. Este prevazuta cu un acumulator ce asigura functionarea fara intrerupere a masinii aproximativ, timp de 8 ore de la incarcare. Acestea sunt doar o parte din caracteristicile utilajului care te va ajuta sa urci fara probleme obiectele voluminoase la etaj.

Liza ElectricaCu ajutorul acestui echipament ai certitudinea ca obiectul va fi urcat la etaj (indiferent de inaltime) fara riscul de a cadea pe scari si fara menevre gresite, care ar putea sa-i puna in pericol integritatea.

Liza electrica te scuteste si de efort!

Cu noi procesul de mutare este mai rapid, mai usor mai silentios si mai sigur!

Transportsigur.ro dispune de toate echipamentele necesare unei mutari rapide si sigure! Specialisti in manevrarea bunurilor, mijloace de transport adecvate si accesorii suplimentare, ca de exemplu liza electrica.

Noi credem in perfectiune. Tu?

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram