Firma de transport marfa Bucuresti

Stiai ca in Romania, firmele care detin un numar de camioane, autoutilitare si dube cuprins intre 1 si 5 reprezinta 80% din totalul de firme ce-si desfasoara activitatea in domeniul transportului de marfa? Aceste firme poseda licente de transport rutier atat pentru rute nationale, cat si pentru cele internationale. Ele detin un total de 35% din numarul de camioane si camionete inregistrate in Romania.
.
Chiar daca aceste statistici s-au efectuat in anul 2005 sunt inca relevante, deoarece demonstreaza faptul ca Romania este o tara ce se bazeaza pe importul si exportul de marfa.
.
Daca si tu esti o astfel de companie si ai nevoie, pentru buna desfasurare a afacerii tale, de servicii de transport marfa international sau in tara, ai nevoie sa apelezi la una dintre firmele autorizate specializate in astfel de servicii.
.
  • TransportSigur.ro Bucuresti este o firma specializata in transportul de marfa generala, cu peste 10 ani de experienta in efectuarea de curse in diferite colturi din tara dar si in strainatate, in tari precum Germania, Austria, Franta sau Anglia.
    .
  • Avem soferi profesionisti si autoutilitare, camioane de 3,5 tone pentru transportul de marfuri sau mobilier, pentru mutari in Bucuresti sau in tara ori in strainatate. Te ajutam sa manevrezi marfa sau mobilierul cu atentie, pentru ca dispunem de autoutilitare de transport marfa dotate cu lift si o liza electrica ce poate urca pe scari o greutate de pana la 500 Kg.
    .
TransportSigur.ro Bucuresti iti sta mereu la dispozitie! Parcul auto al companiei de transport marfa este alcatuit din masini autoutilitare Ford Transit, ideale pentru transportul de marfa in siguranta in orice conditii meteo si indiferent de drumuri.

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram