Firma de transport marfa cu experienta

Cand ai nevoie de o firma specializata in transportul de marfuri generale in tara sau in strainatate, trebuie sa tii seama de cateva criterii importante in alegerea acesteia:
  • Sa dispuna de autovehicule potrivite pentru transportul de care ai nevoie
  • Soferi profesionisti si cu experienta
  • Sa cunoasca bine rutele cele mai avantajoase pentru a ajunge la timp si in siguranta la destinatie
  • Sa ofere asigurarea bunurilor transportate
  • Sa aiba experienta in tranzitul diferitelor tari (sa cunoasca legislatia rutiera pentru tarile tranzitate)
  • Sa garanteze respectarea conditiilor de transport si a duratei
TransportSigur.ro are deja o experienta de peste 10 ani in transport marfuri si generale si are un portofoliu bogat de transport pentru numeroase destinatii din tara dar si din Europa sau din afara ei.

Oferte flexibile pentru transportul de marfuri intern sau international

De aceea ofertele noastre de servicii si costuri sunt flexibile, astfel ca putem gasi cu usurinta solutii personalizate pentru fiecare beneficiar si pentru fiecare tip de transport. Pentru a raspunde nevoilor clientilor nostri, efectuam servicii de transport in regim complet, in regim de grupaj sau in regim de urgenta.

Firma de transport marfaMasini de transport marfa generala

Dispunem de autoutilitare, dube sau camioane de 3, tone intr-o stare tehnica excelenta, echipate corespunzator pentru orice conditii de trafic, pentru drumurilnationale si europene. De asemenea, pentru a va usura si mai mult procesul de incarcare/descarcare al marfii, compania va pune la dispozitie autoutilitare echipate cu lift in spate.

Servicii de mutari si transport mobila, echipamente speciale

Pentru cei ce au nevoie sa se mute cu locuinta sau companii ce se muta intr-un sediu nou de birouri, avem o echipa de specialisti in demontarea si ambalarea mobilierului, care le destinatie va fi re-montat tot de echipa noastra si fixat in locurile alese de beneficiar.
.
Pentru incarcarea mai usoara obiectelor va punem la dispozitie autoutilitare cu lift in spate, iar pentru urcarea pe scari a obiectelor foarte grele ce nu sunt suportate de liftul obisnuit, va punem la dispozitie o liza electrica.

Portofoliu TransportSigur.ro Bucuresti

Experienta isi spune intotdeauna cuvantul in orice domeniu de activitate, iar in domeniul transportului de marfuri sau mutari este important ca echipa sa aiba experienta in transportul in orice conditii meteo si pe orice tip de drumuri, fie ca este forba de drumuri bune de mare viteza sau de drumuri dificile ori ne-amenajate corespunzator.
.
Noi ne mandrim cu un portofoliu de transport marfuri catre diferite zone din tara, precum Bucuresti, Iasi, Cluj Napoca sau Braila, dar si curse internationale in Franta, Austria ori Germania.

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram