Inchirieri autoutilitare pentru transport international cu Transportsigur.ro!

 

 

Serviciile de transport de marfa international oferite de transportsigur.ro sunt competitive si garanteaza siguranta marfii tale indiferent de distantele parcurse. Tarifele oferite sunt mici si serviciile sunt adaptate la necesitatile fiecarui client. Cu aceste servicii ai acces facil oriunde in lume, iar autoutilitarele oferite de transportsigur.ro au ajuns si pe alte continente, din dorinta de a se dezvolta si de a-si extinde serviciile. Cotransport marfampania indeplineste standardele impuse si asigura transport autorizat pentru orice tip de marfa, de la produse electronice si pana la materiale de constructii, mobilier sau utilaje.

Cu ajutorul echipei transportsigur.ro ai acces la cele mai puternice centre economice din lume, rapid, sigur si eficient. Inchirierea unei autoutilitare este o solutie avantajoasa care se traduce prin economii considerabile si confort maxim. Autoutilitarele se pot inchiria pentru diverse perioade, in functie de distanta care urmeaza sa fie parcursa. Acestea pot parcurge orice distanta fiind destinate transportului international. Datorita gabaritului redus, autoutilitarele pot avea acces si in centrul oraselor, dar si in zone turistice. Vei putea sa iti lasi marfurile pe mana unor profesionisti si bunurile vor ajunge la destinatie in siguranta.

         Avantajele unei inchirieri autoutilitare pentru transport international!

Serviciile de inchirieri autoutiliare pentru transport international de marfuri si bunuri sunt adresate atat persoanelor fizice, cat si juridice. Inchirierile sunt avantajoase, profesioniste si se remarca prin nivelul maxim de siguranta oferit. Parcul auto este compus din autoutiliare si camioane performante, de marca, extrem de fiabile si cu dotari speciale. In plus, acestea indeplinesc toate conditiile necesare si normele in vigoare pentru a putea fi utilizate pentru transportul international. Fie ca este vorba de marfuri voluminoase, ori fragile ori cu o greutate sporita, flota auto este ideala pentru orice tip de transport. In functie de cerinte, echipa ofera unul sau mai multe camioane acoperite cu prelate sau dotate cu accesorii speciale pentru un transport sigur.

Apoi, transportsigur.ro iti ofera si serviciul unui sofer profesionist. Astfel, personalul calificat al firmei are o vasta experienta in transporturile internationale. Soferii cunosc traseele si locatiile indiferent de tara, putand asigura un transport optim. Mai mult decat atat, autovehiculele puse la dispozitie sunt dotate cu sisteme GPS si de comunicatii mobile pentru o monitorizare permanenta eficienta pe toata durata transportului. Din categoria dotarilor fac parte sisteme GPS, lize electrice si lift in spate pentru ca manipularea marfurilor si produselor de orice gen sa se realizeze cat mai eficient si mai facil.

Cine ofera autoutilitare pentru transport international?

Transportsigur.ro este expertul tau in transport marfa si mobila, oferind servicii de calitate si profesionalism. Tarifele sunt competitive, serviciile de transport sunt optime, iar solutiile sunt adaptate la necesitatile clientilor. Fiecare solicitare este tratata cu maxima seriozitate pentru a depasi asteptarile clientilor. Transportsigur.ro este mai mult deat o firma de transport marfa, este partenerul de care ai nevoie pentru a reusi. Profesionalismul intregii echipe, parcul auto dotat cu autoutiliare performante, extrem de fiabile, accesorizate corespunzator si echipamentele de lucru reprezinta atuul si recomandarea acestei companii. Pentru informatii suplimentare acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei transportsigur.ro.

 

Datele de contact ale firmei Transportsigur.ro

Adresa firmei: B-dul Uverturii, Nr. 87, Bucuresti

Telefon: 0722 608 669

Email: info@transportsigur.ro

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram