Inchirieri autoutilitare transport international

Ai de efectuat un transport de marfa in afara tarii insa nu dispui de o autoutilitara care sa-ti garanteze un tranport sigur pana la destinatie? Solutia: inchiriaza una! Transportsigur.ro iti pune la dispozitie serviciul inchirieri autoutilitare transport international, un serviciu adresat atat persoanelor fizice, cat si celor juridice care doresc sa se bucure de siguranta si tarife mici. Autoutilitarele sunt modele performante, adaptate pentru orice tip de transport marfa si pentru orice drum international. Suplimentar, transportsigur.ro iti ofera si serviciul unui sofer profesionist.

Inchirieri autoutilitare transport international-Garantia unui drum confortabil, sigur si rapid

Inchirieri autoutilitare transport international

Inchirieri autoutilitare transport international

Inchirierea unei autoutilitare pentru un transport international este o solutie avantajoasa pentru cei care doresc siguranta, conditii optime de drum si tarife accesibile. In primul rand, inchirierea unei autoutilitare se traduce prin economii considerabile si confort maxim.

In al doilea rand, o astfel de autoutilitara permite efectuarea unui transport in deplina siguranta pana la destinatie, indiferent de kilometri parcursi. De ce? Autoutilitarele puse la dispozitie de transportsigur.ro sunt dotate corespunzator cu accesoriile necesare unui drum lipsit de evenimente nedorite. Masinile noastre avand toate verificarile efectuate la zi. Din categoria dotarilor fac parte:

- sisteme GPS ( cu ajutorul carora poti obtine informatii referitoare la distanta ramasa pana la destinatie, trasee si conditii de trafic),

- lize electrice

- lift in spate

De ce trebuie sa alegi serviciul inchirieri autoutilitare transport international?

autoutilitara international

Transportsigur.ro dispune de autoutilitare prevezute cu lift in spate. Acesta este un accesoriu care faciliteaza transportul, mutarea si relocarea marfurilor. Astfel, manevrarea marfurilor de mari dimensiuni ori a celor grele, nu mai reprezinta o problema. Mai mult decat atat, datorita liftului, chiar si cele mai fragile obiecte/bunuri/marfuri pot fi incarcate in autoutilitara foarte simplu. Acestea fara sa sufere modificari mecanice. Pe scurt, transportsigur.ro iti pune la dispozitie toate resursele necesare unui drum sigur.

Asadar, fie ca ai de efectuat un transport in tarile invecinate, ori in cele aflate la mii de kilometri distanta, apeleaza la serviciul inchirieri autoutilitare transport international oferit de transportsigur.ro.

Autoutilitarele din flota firmei au un gabarit de 3,5 tone si nu au nicio restrictie in orase. Acestea pot parcurge orice distanta, fiind destinate atat transportului national, cat si celui international. In plus, transportsigur.ro iti ofera accesul si la serviciile unor soferi experimentati care cunosc rutele internationale. Soferii aleg intodeauna cele mai sigure si scurte trasee pentru ca marfa ta sa ajunga rapid la destinatie.

Iata care sunt avantajele serviciului inchirieri autoutilitare transport international:

-          Autoutilitare de 3,5 tone dotate corespunzator pentru orice drum international si pentru orice conditii de trafic

-          Autoutilitare cu lift in spate pentru manevrarea usoara a marfurilor fragile, de mari dimensiuni ori a marfurilor grele.

-          Datorita gabaritului redus, autoutilitarele au acces si in centrul oraselor dar si in zone turistice

-          Autoutilitarele se pot inchiria cu sofer, astfel incat tu sa ai garantia ca marfa va ajunge in siguranta si in cel mai scurt timp la destinatie

-          Preturile sunt mai mult decat avantajoase

-          Autoutilitarele pentru transport international se pot inchiria pentru diverse perioade, in functie de distanta care urmeaza sa fie parcursa

-          Garantia unui drum confortabil, sigur si rapid

Daca esti in cautarea unei firme de inchirieri autoutilitare transport international, transportsigur.ro este solutia ta!

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram