Montaj mobila - Serviciu oferit de TransportSigur.ro!

Poate ca un amic de-al tau mai mestereste cate ceva si se pricepe la anumite lucruri, poate ca sotul are o cunostinta despre care a auzit ca e priceputa in lucrul cu mobila, dar nu trebuie sa risti. Cand ai cumparat mobila dorita, ai facut o investitie, iar acum trebuie sa o muti in alta parte. Ca sa o duci cat mai bine, trebuie sa fie iarasi desfacuta in bucati, daca are dimensiuni mari si foarte mari. De ce sa te temi ca cineva o poate deteriora in timpul montarii? Cel mai bine este ca, pentru montaj mobila, sa ceri ajutorul profesionistilor de la transportsigur.ro.

 

Indiferent ca iti sar prietenii sau rudele in ajutor pentru a fi mai usoara mutarea, nu intotdeauna treaba se incheie cu bine. Ori se zgarie suprafata unei mese, ori se sparge vitrina, ori, la montaj mobila, descoperi ca nu mai ai toate suruburile. Ca sa eviti ori neplacere, ai nevoie de servicii de

calitate.

Montaj Mobila

 

 

 

Iata 5 motive sa apelezi la transportsigur.ro:

- demontarea se face cu echipamente special create pentru asa ceva;

- pregatirea locului in care va fi montata la loc;

- transport in conditii optime;

- organizarea pieselor care vor fi montate;

- servicii de montare mobila pentru orice tip de mobilier, indiferent ca este de birou, sufragerie, dormitor sau bucatarie. Pentru aceasta se folosesc echipamente profesionale.

Montaj mobila – servicii de calitate, oferite de transportsigur.ro!

Servicii montare mobila – pas cu pas

Dupa ce soliciti ajutorul celor de la transportsigur.ro, cativa angajati vor veni la tine acasa si vor face planul de actiune. Mobilierul de dimensiuni mari si foarte mari va fi demontat, organizat si pus in cutii speciale, pentru a fi dus in conditii optime. Indicat este sa rezervi o zi pentru aceasta treaba, intrucat dureaza demontarea, mutarea si remontarea, mai ales daca piesele de mobilier sunt numeroase. Apoi, echipa transportsigur.ro te va ajuta sa amenajezi locul in care vei pune mobila. Serviciul de montare mobila se realizeaza cu echipamentele si instrumentele adecvate.

 

Cateva date despre firma

Firma transportsigur.ro se remarca prin servicii de calitate in ceea ce priveste transportul de mobilier si marfa. La cererea clientilor, angajatii se deplaseaza atat in Bucuresti sau pe plan national, cat si in afara tarii. Pentru aceasta se folosesc autoutilitare de 3,5 tone, echipate complet (lift in spate, sistem GPS). Astfel, transportul este efectuat rapid si in conditii sigure, cu atat mai mult cu cat soferii au experienta si in deplasarile interne, si in cele internationale.

 

Pentru a muta mobilier sau pentru a transporta diverse marfuri, firma transportsigur.ro iti sta la dispozitie. Apeleaza cu incredere la serviciile ei. Nu doar ca ofera servicii optime de transport, dar ai parte si de tarife avantajoase.

Iti schimbi domiciliul si nu stii cum sa duci mobila la noua locuinta? Suna la transportsigur.ro! Te muti definitiv in alta tara si ai multe lucruri de luat cu tine? Alege transportsigur.ro ca sa ajungi cu ele in perfecta stare, iar apoi sa nu ai  probleme la montare mobila! Pentru mai multe detalii si informatii, suna la numerele de telefon  0722.608.669 si 0745.281.829. Sediul firmei se afla pe bulevardul Uverturii nr. 87, Bucuresti.

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram