Mutare mobila international

Sa locuiesti intr-o alta tara, departe de casa, a devenit o alternativa pentru foarte multe persoane si totodata, o provocare. Intr-o astfel de situatie, procesul de mutare necesita o atentie deosebita. Organizarea si sprijinul din partea unei firme specializate in acest domeniu este benefic. Daca esti in cautarea unei firme care sa-ti puna la dispozitie servicii de mutare mobila international, transportsigur.ro este raspunsul! De ce? Avem o experienta de peste 20 ani pe piata de profil. Avem un management bine dezvoltat, resurse si un personal calificat. Toate acestea vor face ca mutarea mobilei peste hotare sa fie un adevarat succes, lipsit de probleme si de situatii neprevazute.

Mutare mobila international-Oriunde si oricand

Ai decis sa te muti intr-o alta tara din Europa sau de pe un alt continent? Mutarea mobilei la noua adresa ti se pare o provocare? Pentru noi nu! Iti suntem alaturi pentru ca tu sa pasesti cu dreptul in noua viata. Pentru transportsigur.ro distantele nu sunt un impediment in oferirea calitatii.
Mutare mobila international
Serviciul de mutare mobila international se aseamana oricarui serviciu de mutare/transport mobila, singura diferenta fiind, bineinteles, dinstanta. Asadar, nu trebuie sa renunti la vechea mobila si nici nu trebuie sa o vinzi in cazul in care ai decis sa te muti dincolo de granitele tarii. Trebuie doar sa apelezi la o firma care sa o transporte in conditii de maxima siguranta pana la destinatia dorita, indiferent de kilometri parcursi.

Chiar daca pare un proces complex si costisitor, afla ca nu este asa. Alaturi de un partener experimentat, serviciul de mutare mobila international se va realiza simplu, rapid, extrem de sigur, fara costuri suplimentare si fara complicatii.

Planificare in detaliu pentru serviciul de mutare mobila international

Mutare mobila internationalDaca vrei sa scapi de grijile transportului de mobila, apeleaza la echipa transportsigur.ro. In prima faza, iti vom cere toate informatiile referitoare la procesul de mutare ce urmeaza sa fie efectuat, volumul mobilierului, distanta pana la noua locatie, modalitate de transport.etc.

Aceste detalii ne vor ajuta sa estimam un pret si sa organizam atent fiecare etapa de mutare, fie ca este vorba de ambalare mobila, asamblare/dezasamblare mobilier, transport mobila, asezare mobilier, etc. Imediat dupa, vom incepe pregatirea programului de mutare, planificarea echipei si a camioanelor.

In ziua stabilita, echipa noastra se va prezenta la domiciliul tau si va incepe sa impacheteze cu grija bunurile. Obiectele decorative si piesele de mobilier se vor proteja cu ajutorul unor saci, folii si cutii speciale de transport de diferite dimensiuni.  Toate acestea vor fi apoi incarcate cu grija in autoutilitare echipate complet cu accesorii menite sa garanteze un transport extrem de sigur. Obiectele fragile se vor bucura de o atentie aparte si vor fi manipulate cu atentie. Suplimentar, putem asigura bunurile transportate.

Avem toate resursele necesare pentru serviciul de mutare mobila international. Convinge-te!

In functie de volum, transportul pe camion se poate face in sistem grupaj sau dedicat. Autoutilitarele folosite au un gabarit de 3, 5 tone. Acestea sunt dotate cu lift in spate, liza electrica, sisteme GPS si sisteme performante de telecomunicatii.Mutare mobila international

Soferii nostri dispun de experienta necesara. Acestia vor planifica in detaliu traseul si vor alege intodeauna cele mai sigure si rapide rute pentru ca transportul efectuat sa ajunga in conditii de maxima siguranta la destinatie, in cel mai scurt timp.

Odata ajunsi la destinatie, mobilierul va fi coborat din autoutilitara cu ajutorul unor echipamente speciale. Echipa noastra te va ajuta sa asezi mobilierul dupa propria dorinta in noua locuinta. Simplu si rapid.

De mentionat este faptul ca pe intreaga perioada de mutare mobila international, vei beneficia de asistenta si consiliere de specialitate din partea echipei transportsigur.ro. Altfel spus, vom fi alaturi de tine oriunde in lume.

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram