Mutare mobila sector 5

Doresti sa iti muti resedinta in zona Cotroceni? Vrei sa achizitionezi o locuinta in Dealul Spirii, Rahova sau 13 Septembrie? Alege sa ai alaturi in procesul de mutare o echipa experimentata in mutari si transport mobila. Si pentru ca tu sa nu dai gres in alegerile facute, avem o sugestie: transportsigur.ro. Firma noastra iti pune la dispozitie servicii complete de mutare mobila sector 5, la preturi avantajoase.

Mutare mobila sector 5-Alaturi de tine pas cu pas, etapa cu etapa

Urmeaza sa te muti intr-o casa noua insa nu stii ce implica acest lucru? Noi te vom sprijini in fiecare etapa. Va punanem la dispozitie toate resursele necesare pentru o mutare eficienta si rapida. Avem specialisti in domeniu care te vor consilia pe intreaga perioada de mutare si totodata, iti vom oferi servicii de la A la Z. Aceste servicii includ: asamblare/dezasamblare mobilier, ambalare mobilier, transport mobila, asezare mobila, asigurare, etc.
mutare mobila sector 5
O mutare de succes incepe cu o organizare in detaliu. In prima faza, echipa noastra va inventaria elementele ce urmeaza sa fie mutate. Se vor analiza caile de acces, posibilitatea intrarii cu camionetele pana in fata resedintei, existenta lifturilor, si alte aspecte legate de procesul de mutare in sine. In functie de toate acestea, se va calcula un pret.

In ziua stabilita, echipa noastra se va deplasa la domiciliul tau pentru a efectua impachetarea. Dispunem de hartie pentru impachetat ( vesela, obiecte de decoratiuni, elemente fragile), folie de plastic cu bule de aer (pentru obiectele care nu pot fi introduse in cutii din cauza dimensiunilor mari), cutii din carton de diferite dimensiuni (pentru vesela, haine, jucarii, etc), cutii speciale (pentru haine pe umerase sau aparatura IT). In cazul in care mobila are dimensiuni care ar putea ingreuna procesul de mutare, specialistii nostri o vor demonta si mai apoi o vor asambla la noua adresa.

Autoutilitare cu lift in spate pentru mutare mobila sector 5

In ceea ce priveste transportul. Acesta se va efectua exclusiv cu ajutorul unor autoutilitare speciale pentru acest tip de serviciu. Cu asa mavima autorizata de 3, 5 tone, autoutilitarele noastre pot transporta orice tip de mobila sau bunuri, indiferent de caracteristicile lor. Mai mult decat atat, autoutilitarele de care dispunem sunt prevazute cu lift in spate. Acsta este un element care va facilita incarcarea si descarcarea mobilierului masiv sau a celui extrem de fragil. Simplu, rapid si fara efort. Stim cum sa asezam obiectele si elementele de mobilier in autoutilitara, astfel incat acestea sa ajunga in cele mai bune conditii la destinatie.

Odata ajunse bunurile la destinatie, acestea vor fi descarcate cu mare grija din autoutilitare. Vor fi asamblate si asezate in noua locuinta dupa propria ta dorinta.

Transportsigur.ro-Mutare mobila sector 5, la preturi mici

Intelegem ca procesul de mutare reprezinta un pas important , de aceea acordam o atentie deosebita fiecarei solicitari si o tratam cu maxima responsabilitate. Fie ca ai ales sa iti schimbi caminul, ori sediul de birou, contacteaza-ne. Serviciile noastre se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice. Am pregatit oferte personalizate si tarife unice.

Esti in cautarea unei firme care sa-ti ofere servicii complete de mutare mobila sector 5? Ai gasit raspunsul! Transportsigur.ro face din procesul de mutare o experienta placuta, ieftina si lipsita de efort.

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram