Mutare mobila

Esti in cautarea unei firme care sa-ti puna la dispozitie servicii profesionale de mutare mobila? Ai nevoie sa stii ca procesul de mutare se va desfasura in cele mai sigure conditii? Noi suntem raspunsul. De ce? Firma transprtsigur.ro este specializata pe acest tip de serviciu si are la dispozitie toate resursele necesare pentru ca mutarea ta intr-o noua locuinta sau intr-un nou sediu de birou, sa fie un adevarat succes. Cu alte cuvinte, nu mai trebuie sa-ti faci griji ca procesul de mutare va fi unul costitisor ca timp si bani. Ai alaturi profesionistii gata sa-ti ofere solutiile de care ai nevoie, totul intr-un raport optim calitate-pret!

Mutare mobila de la A la Z

mutare mobilaDaca ai decis ca ai nevoie de o schimbare majoara in viata ta sau in activitatea profesionala, si ai ales sa-ti schimbi domiciliul, fara indoiala procesul de mutare te va solicita la maximum. Dulapuri masive, biblioteci supradimensionate, rafturi, cutii,  documente,obiecte decorative, scaune, tablouri, etc. toate trebuie mutate in noua resedinta cu o grija deosebita. Chiar daca pare un proces complex, apeland la profesionisti in domeniu, toate grijile tale dispar. Asadar, daca vrei sa mobilierul tau sa fie pe maini bune, solicita sprijinul echipei transportsigur.ro si bucura-te de avantaje majoare oferite.

Serviciu de mutare mobila: personal specializat si autoutilitare dotate corespunzator

Personalul bine instruit si autoutilitarele din dotare ne recomanda pentru procesul de mutare mobila pentru orice firma mica, mijlocie sau mare, dar si pentru persoane fizice. Serviciul de mutare mobila presupune o evaluare prealabila a tuturor obiectelor de mutat, precum si a conditiilor de desfasurare a transportului de mobilier si de bunuri, de la adresa de la care se face mutarea, la noua adresa. Evaluarea are in vedre factori ca: volumul/greutatea mobilierului, durata si distanta mutarii, etajul de origine si de destinatie, necesitatea demontarii si remontarii obiectelor de mobilier, etc.

Iata motivele pentru care trebuie sa alegi transportsigur.ro in procesul de mutare mobila:

-          Avem personal calificat

-          Dispunem de autoutilitare speciale, dotate corespunzator cu lift si liza

-          Putem configura autoutilitarele si echipele in functie de specificul transportului tau sau de necesitati

-          Lucram rapid, curat si organizat

-          Folosim echipamente speciale de protectie

-          Demontam-montam orice tip de mobilier, indiferent de dimensiuni, sil sau fragilitate

-          Punem la dispozitie cutii si folii pentru o impachetare sigura, organizata si eficienta

-          Manipulam si transportam cu grija fiecare obiect sau element de mobilier

-          Oferim tarife mici

 

Transportsigur.ro-Sepecialist in mutare mobila

Mobila greu de carat? Prea multe obiecte? Nicio problema! Transportsigur.ro iti este aproape in fiecare etapa a procesului de mutare. Mai mult decat atat. Noi te ajutam sa te organizezi eficient, pas cu pas. Dincolo de toate acestea, iti punem la dispozitie o liza electrica ce suporta pana la 500 de kilograme. Acesta liza este conceputa pentru a putea urca mai usor obiectele grele pe scari. Astfel, procesul de mutare se va desfasura fara efort si fata costuri suplimentare. Noi iti oferim toate elementele de care ai nevoie pentru ca mobila ta sa fie mutata la noua adresa, intacta si in conditii perfecte.

Ne bazam actiunile pe seriozitate, calitate, profesionalism. Avem solutii adaptate la nevoile clientilor. Asadar daca ai nevoie de servicii profesionale de mutare mobila, alege transportsigur.ro

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram