Parc auto

Ne-am  propus ca serviciile oferite sa indeplineasca cu succes exigentele in materie de calitate, siguranta si rapiditate, motiv pentru care am dezvoltat un parc auto diversificat, alcatuit exclusiv din autoutilitare performante, pregatite pentru orice drum, indiferent de distante si kilometri parcursi.

12 autoutilitare echipate complet pentru un drum sigur si rapid

Autoutilitare dotate cu sisteme GPS si lift in spateParcul auto de care firma noastra dispune numara nu mai putin de 12 autoutilitare, extrem de fiabile, si bine intretinute. Acestea au toate verficarile facute la zi, astfel ca orice drum la bordul lor este deosebit de sigur. Mai mult decat atat, autoutilitarele noastre sunt echipate complet pentru orice tip de drum, ruta sau traseu, dar si pentru orice conditii de trafic.

 

Autoutilitare dotate cu sisteme GPS si lift in spate

autoutilitara cu lift

Dincolo de fiabilitatea lor, autoutilitarele din parcul auto pus la dispozitie de transportsigur.ro, sunt dotate cu toate accesoriile necesare unui transport sigur. In primul rand, toate mijloacele noastre de transport sunt echipate cu sisteme GPS. Datorita acestor echipamente de ultima generatie, fiecare transport este monitorizat eficient, astfel incat se pot furniza informatiile necesare clientilor.

Sistemele GPS permit o localizare rapita a adreselor dar si o alegere corecta a traseelor ce urmeaza sa fie parcurse.

Sistemele inovatoare de telecomunicatii ajuta la o comunicare rapida, dar si la obtinerea unor informatii importante referitoare la conditiile de trafic.

Un alt accesoriu esential in transportul de marfa sau in transportul de mobila, este liftul din dotarea autoutilitarei. Acesta permite o manevrare mai usoara a marfurilor/produselor/bunurilor incarcate si descarcate. In plus, datorita liftului, se pot transporta si bunuri mai fragile, sau marfuri cu o greutate mai mare. Astfel, fiecare obiect este manipulat rapid, in siguranta si fara efort.

Pentru cei care au nevoie de o astfel de autoutilitara pentru o anumita perioada de timp, punem la dispozitie si serviciul de inchirieri autoutilitare, cu sau fara sofer.

Atuu-rile noastre? 19 ani de experienta si o echipa unita!

transport marfa ieftin si rapid

In cei 14 ani de experienta am reusit sa punem bazele unei echipe dedicate, ce numara nu mai putin de 20 de oameni, toti cu un singur scop: sa oferim serviciile de care clientii nostri au nevoie. Colaborarile de lunga drata si portofoliul bogat de clienti ne arata ca am reusit!

Lucram din dorinta de a oferi  servicii de top intr-un raport optim calitate-pret. Pentru toate acestea, aveam la dispozitie resursele necesare: un parc auto complet si o echipa experimentata, gata sa vina in ajutorul tututor celor care au nevoie de transport sigur si rapid.

 

 

Transportsigur.ro

B-dul Uverturii 87, RO, Bucuresti
Phone: 0722-608.669 | 0745-281829
Website: http://transportsigur.ro
Email: info@transportsigur.ro

Latest Posts