Pret transport marfa

Pentru transportsigur.ro fiecare client este unic, motiv pentru care fiecare serviciu oferit este personalizat. Noi tratam solicitarile cu respect si maxima responsabilitate, incercand astfel sa punem la dispozitie nu doar servicii eficiente, ci si solutii optime. Vrei un pret transport marfa accesibil? Apeleaza la transportsigur.ro.

Pret transport marfa-Servicii complete, tarife personalizate

Credeai ca mai bun inseamna mai scump? Ei bine, nu! Transportsigur.ro iti ofera accesul la trafie avantajoase! Pentru fiecare serviciu oferit, fie ca este vorba de transport marfa, transport mobila, ori inchirieri autoutilitare. De ce? Noi ne respectam clientii.

Atunci cand te afli in cautarea unei firme care sa-ti ofere servicii calitative si profesionale de transport marfa, te gandesti automat la pret. Cu transportsigur.ro  pretul nu mai este o problema, ci din contra, un motiv in plus sa alegi serviciile noastre.

Fie ca esti persoana fizica ori juridica si ai nevoie sa efectuezi drumuri in tara sau in Europa, transportsigur.ro iti ofera accesul la un parc auto diversificat. Parcul detine dube, autoutilitare si camioane de 3,5 tone echipate complet. Cu alte cuvinte, echipa noastra te ajuta sa livrezi marfa la timp. Te ajuta sa transporti mobilierul in siguranta, de la vechea adresa, la cea noua.

Indiferent de nevoile tale specifice, noi gasim solutii. Ne adaptam serviciile la volumul si tipul marfurilor de transportat. Alegem doar rute sigure pentru transportul de marfa. Transmitem coordonatele exacte ale punctelor de plecare si sosire. Suntem alaturi de tine pe intreaga durata a transportului de marfa cu servicii de asistenta si consiliere. Avem si  servicii suplimentare, printre care: servicii de asamblare/dezasamblare mobilier, asezare mobila, servicii de sofer, asigurare mobila, etc.

Pentru un pret transport marfa avantajos, apeleaza la transportsigur.ro si bucura-te de restul beneficiilor oferite

pret transport marfa

Autoutilitarele de care dispunem, sunt dotate cu toate accesoriile necesare unui drum sigur si rapid: sisteme GPS, sisteme performante de telecomunicatii, liza electrica, lift in spate si elemente pentru fixarea bunurilor pe timpul transportului.

Altfel spus, cu ajutorul sistemului GPS te bucuri de o monitorizare eficienta a transportului, dar si de informatii prompte cu privire la tarifc, rute si distante parcurse. Pentru manipularea obiectelor grele pe scari iti oferim liza electrica ce suporta pana la 500 de kg. Mai mult decat atat, autoutilitarele noastre dispun de lift in spate, un accesoriu care va face ca manevrarea marfurilor sa fie mai usoara si mai sigura. O astfel de dotare este ideala in cazul marfurilor grele, de mari dimensiuni, dar si in cazul celor extrem de fragile.

Transportsigur.ro: profesionalism, solutii eficiente si pret transport marfa foarte mic! Convinge-te!

Transportsigur.ro este in primul rand, o firma care pune la dispozitia clientilor sai servicii complete. Si pentru ca toata lumea sa aiba accesul la ele, am creat tarife unice. Poti obtine astfel, o oferta personalizata de servicii si costuri, in functie de specificul transportului care urmeaza sa fie efectuat.

Pentru a te convinge de profesionalismul echipei transportsigur.ro dar si de calitatea serviciilor oferite, nu-ti ramane nimic altceva de facut decat sa ne transmiti detaliile transportului de care ai nevoie prin formumarul de contact sau telefonic. Specialistii nostri iti vor trimite imediat o oferta concreta si personalizata, care sa-ti garanteze un transport sigur si rapid la tarife mici...foarte mici.

Pentru pret transport marfa, dar si pentru informatii suplimentare, completeaza formularul de pe pagina de internet sau contacteaza-ne telefonic.

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram