Preturi

Preturi transport marfa, noi iti propunem cea mai buna oferta

Experienta ne-a invatat ca fiecare client are nevoi foarte specifice, incepand cu volumul si tipul marfurilor de transportat, pana la rutele preferate si coordonatele exacte ale punctelor de plecare si sosire. Preturi

Nu putem stabili  un pret universal. Puteti obtine o oferta de preturi personalizata, in functie de specificul transportului ce urmeaza sa fie efectuat.

Mutari si transport mobila, transport marfa la preturi corecte

transport marfa preturi

Va invitam sa ne transmiteti detaliile transportului de care aveti nevoie prin formularul de contact sau telefonic. Veti primi o oferta concreta si solutii optime pentru un transport sigur si rapid, la un cost avantajos pentru destinatia bunurilor de transportat.
.
Fie ca aveti nevoie sa efectuati transporturi in tara sau in Europa. Echipa de profesionisti TransportSigur.ro dispune de dube, autoutilitare si camionete moderne de 3,5 tone echipate corespunzator. Noi va ajutam sa livrati marfa la timp sau sa transportati mobilierul in sguranta, daca va mutati cu locuinta sau cu sediul firmei.
.
Specialistii nostri cu experienta in manevrarea marfurilor fragile dar si in demontare si remontare mobilier dispun de o liza electrica. Aceasta suporta pana la 500 Kg, pentru transportul obiectelor grele pe scari si de autoutilitare echipate cu lift in spate.

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram