Servicii de transport marfa ieftin cu masini performante

Renumite pentru fiabilitatea si siguranta transportului. Avand la baza o performanta greu de egalat, ideale pentru orice tip de incarcatura, autoutilitarele Ford Tranzit. Reprezinta solutia perfecta pentru transportul marfurilor. TransportSigur.ro ofera servicii de transport marfa  ieftin cu masinin performante , moderne si special echipate, la preturi competitive.

.

Nu intodeauna se intampla sa ai nevoie de servicii de transport marfa. Insa atunci cand este cazul, doresti sa ai parte de cele mai bune servicii. Siguranta, rapiditate, calitate, promptitudine. Sunt doar cateva dintre avantajele de care doresti sa te bucuri atunci cand apelezi la o firma  cu servicii de transport marfa international

servicii de transport marfa international

  • Cu TransportSigur.ro toate acestea sunt posibile:
  • Este partenerul responsabil si corect, cu sprijinul caruia marfa ta va ajunge la destinatie in maxima siguranta si la termenul stabilit.
Fie ca este vorba de transport in tara sau de transport marfa international. Suntem pregatiti sa-ti oferim cele mai bune servicii de transport marfa international cu minimul de investitie.

Dube, autoutilitare pentru transport marfa international

In intampinarea necesitatilor tale. Venim cu servicii de transport marfa international. Cu un parc auto din care fac parte autoutilitare dotate cu toate accesoriile necesare pentru un transport rapid si sigur. Indiferent de distanta care trebuie parcursa sau conditiile traseului.
.
  • Dispunem de autoutilitare Ford Tranzit cu gabaritul de 3,5 tone, cu un volum de 20 mc, ce nu intampina restrictii in oras. Mai mult decat atat. Acestea sunt dotate cu lift in spate pentru ca manevrarea marfurilor sa se realizeze eficient cu minimul de efort. Autoutilitarele noastre sunt cu verificarile la zi. Astfel incat circulatia atat pe drumurile din tara cat si pe cele europene sa raspunda normelor in vigoare.
    .
Pe langa autoutilitare. Iti punem la dispozitie, in acelasi pret, soferi profesionisti. Cu experienta in transportul international de marfa. Pe langa calitatile de soferi profesionisti, acestia au capacitatea sa organizeze traseul in asa fel incat marfa ta sa ajunga in cel mai scurt timp la destinatie..Datorita rutelor bine alese.

Altfel spus, alaturi de TransportSigur.ro gasesti drumul corect spre calitate si siguranta!

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram