Portofoliu transport marfa intern si extern

In momentul in care cautati cele mai bune firme de transport marfa intern si extern este important sa luati in considerare cateva elemente fundamentele ale unei companii de transport marfuri si inchirieri autoutilitare care desfasoara astfel de activitati.
.
Aceste elemente sunt reprezentate de logistica de care dispune:
  • starea tehnica a camioanelor sau dubelor
  • dotarile moderne ale acestor masini
  • pregatirea soferilor
Firma de transport marfa, mutari si transport mobila cu sediul in Bucuresti, TransportSigur.ro, indeplineste toate conditiile pentru a fi alegerea perfecta pentru transportul dumneavoastra. Dispunem de dube, camioane cu masa maxima autorizata de 3,5 tone si soferi profesionisti, cu experienta in transportul intern si extern de marfuri generale.
.

Experienta si profesionalism in transportul de marfuri

  • Portofoliul echipei TransportSigur.ro include rute variate de transport in tara, in diferite zone si localitati, precum Bucuresti, Oradea, Timisoara Cluj Napoca, Iasi, Slobozia, Braila, Tulcea sau Constanta si multe altele.
    .
  •  In ce priveste transportul de marfuri international, avem experienta in tranzitul tarilor din Europa, specificul si rutele catre diferite destinatii in numeroase tari precum Bulgaria, Franta, Anglia, Austria, Germania, Turcia, Grecia, Spania sau Italia si altele.


transport marfa generala Europa

Avem experienta in transportul de marfuri generale si stim cat este de important pentru beneficiar ca acestea sa ajunga la timp si in siguranta la destinatie. La fel de important este ca mobila, aparatura electronica si electrocasnica sa ajunga la noua adresa repede si mai ales in stare foarte buna, atunci cand va mutati.
.
De aceea, principiile pe care se bazeaza serviciile de transport marfuri generale, mutari si transport mobila sunt: siguranta, profesionalism, atentie la detalii, responsabilitate si mai ales preturi corecte.

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram