Servicii de transport

Echipa TransportSigur.ro ofera servicii complete de transport marfa, ce acopera intregul teritoriu al tarii cat si Europa. Efectuam servicii de transport:

  • in regim de urgenta,
  • in regim complet,
  • in regim de grupaj.

Servicii de transport marfa in regim de urgenta

Servicii de transportDe principiu, preferam sa primim cererile pentru efectuarea unui transport in tara sau in Europa cu 1-2 zile inainte, pentru a stabili impreuna solutia optima privind ruta potrivita, tipul de autoutilitara sau camion de care aveti nevoie, detalii precum preluarea si incarcarea marfurilor, termenul cand transportul trebuie predate la destinatie, descarcarea bunurilor.
.
Pentru situatii speciale, efectuam insa si transport in regim de urgenta, astfel ca acesta va fi efectuat in aceeasi zi sau in termenul stabilit (in functie de distanta ce trebuie parcursa).

Servicii de transport marfa in regim complet

In functie de cantitatea de bunuri sau de preferintele beneficiarului, transportul va fi efectuat exclusiv pentru dumneavoastra. In autoutilitara sau camion vor fi incarcate doar marfurile dumnevoastra, transportate la destinatia dorita si predate la termenul stabilit.

Servicii de transport in regim de grupaj

Daca volumul marfurilor de transportat nu este foarte mare, si doriti un cost mai mic, va recomandam transportul in regim de grupaj. Prin acest serviciu, vor fi transportate bunurile pentru mai multi beneficiari ce au destinatii apropiate, cu acelasi camion. Astfel, costul va fi mai mic, si nu veti fi nevoiti sa platiti pentru un camion incarcat integral.

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram