TransportSigur.ro, solutii optime transport marfuri

Pentru transportul de marfa intern sau international aveti nevoie de autoutilitare, dube sau camionete special echipate si dotate conform cu legislatia interna si internationala. Daca nu dispuneti de masini si de o echipa specializata in manevrarea si transportul marfurilor in tara sau in strainatate, este mai bine sa apelati la o firma cu experienta in acest domeniu.
.

Autoutilitare, camioane de 3,5 tone speciale de transport marfa

 servicii transport marfa mobilaTransportSigur.ro dispune de dube si camioane de 3,5 tone pentru transportul de marfuri generale si soferi cu experienta.
Daca doriti sa va mutati sau sa transportati mobila pe care tocmai ati cumparat-o, va punem la dispozitie autoutilitare cu lift in spate si o liza electrica pentru urcarea obiectelor grele pe scari. De asemenea, echipa de profesionisti TransportSigur.ro include si specialisti in demontarea si remontarea mobilierului.
.
Indiferent de tipul de marfa generala pe care trebuie sa o transportati, TransportSigur.ro garanteaza siguranta marfurilor si predarea acestora la destinatie la termenul stabilit. Fie ca este vorba de marfuri si produse incasabile, colete sau marfuri fragile, acestea vor fi in deplina siguranta.
.

Tranport sigur de marfuri generale in orice sezon

servicii transport marfa mobila

  • Experienta soferilor nostri este o garantie a integritatii marfurilor pe care ni le incredintati, indiferent de starea drumurilor, de lungimea traseului sau de conditiile meteo.

.

  • In perioada sarbatorilor de iarna aveti nevoie sa livrati un volum mai mare de marfuri in diverse colturi din tara sau in Europa, iar starea drumurilor va ingrijoreaza?

.
Apelati cu incredere la serviciile de transport marfa generala oferite de compania noastra, si veti beneficia de avantaje precum:

  • marfa este transportata cu camioane de 3,5 tone si dube echipate corespunzator pentru conditii de iarna
  • soferii au o experienta de peste 10 ani in domeniu
  • la cerere, asiguram marfa transportata
  • alegem rutele potrivite, pentru siguranta transportului dar si pentru a evita ocoliri inutili ce consuma timp si combustibil
  • oferte personalizate de servicii si costuri, in functie de nevoile fiecarui beneficiar

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram