Transport avantajos de marfa oferit de TransportSigur.ro

Modalitatea cea mai rapida prin care puteti transporta marfa sau colete catre colaboratorii dumneavoastra din tara sau din strainatate este prin intermediul unei autoutilitare special echipate. Autoutilitarele sunt de regula masini care se pot deplasa rapid si care pot transporta marfa si in interiorul oraselor (nu au restrictii de tonaj), acestea putand livra in siguranta orice tip de marfa, fie ea fragila, casabila, si asa mai departe.

Servicii de transport marfa,
autoutilitare si dube special echipate

O astfel de companie este si TransportSigur.ro care inchiriaza autoutilitare pentru toti cei interesati. Serviciile de transport marfa si mutari se adreseaza atat persoanelor fizice sau celor juridice din capitala si nu numai. Indiferent de locatia in care va aflati, sau de unde doriti sa fie ridicata marfa respectiva, personalul TransportSigur.ro se va deplasa la fata locului indeplinind astfel sarcinile primite din partea fiecarui beneficiar in parte.

Autoutilitare, dube transport marfa de inchiriat cu sofer

dube si camioane de 3,5 tone pentru transportul de marfuri

Acest lucru inseamna ca serviciile de inchirieri autoutilitare si dube includ si soferul atestat si experimentat de care aveti nevoie pentru realizarea transportului de marfa.
Nu va ingrijorati, serviciile soferului sunt incluse in pretul de inchiriere al autoutilitarelor, asadar nu va trebui sa realizati o investitie suplimentara cum este cazul in majoritatea situatiilor de acest fel.
.
In acelasi timp trebuie sa stiti ca tarifele practicate de TransportSigur.ro sunt avantajoase si disponibile in functie de fiecare cerere. Astfel, preturile variaza (se pot acorda si reduceri substantiale) in functie de comanda dumneavoastra (in functie de marfa sau coletele ce doriti sa le transportati, in functie de locatia de unde trebuiesc ridicate produsele, in functie de destinatie si asa mai departe).

Transport marfa in tara si in Europa la cele mai bune preturi

Asadar, in cazul in care doriti o oferta de pret pentru transportul de care aveti nevoie, trebuie ca mai intai sa discutati problema cu reprezentantii companiei care va vor oferi toate detaliile necesare.
  • In ceea ce priveste transportul de marfa, acesta se va realiza prin intermediul unor autoutilitare special echipate ce se pot deplasa atat in interiorul tarii cat si in afara ei. Fiecare autoutilitara este prevazuta cu lift in spate pentru accesul rapid la marfa incarcata, are un gabarit de 5.5 tone si un volum de 20 de metri cubi.
    .
TransportSigur.ro dispune de 4 masini marca Ford Tranzit, masini perfect functionale si echipate corespunzator pentru orice situatie. Aceste autoutilitare de transport marfa sunt prevazute cu sistem de urmarire in timp real, sistem ce ofera date referitoare la durata ramasa pana la destinatie, kilometri parcursi, viteza de deplasare si starea marfii transportate.

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram