Transport de marfa simplu si rapid

TransportSigur.ro: transport de marfa,
mutari si transport mobila la indemana ta
.

Ai nevoie de transport sigur si ieftin pentru destinatii in tara si in afara ei? Indiferent de marfa pe care doriti sa o transportati compania TransportSigur.ro va ofera servicii complete si complexe ce garanteaza livrarea produselor rapid si sigur fara alte probleme suplimentare.

Autoutilitare si dube cu sofer pentru transport marfa

TransportSigur.ro dispune de toate documentele si atestatele necesare transportului de marfa in strainatate, punand la dispozitia celor interesati autoutilitare special echipate pentru satisfacerea oricarui tip de cerere.De aceea, serviciile pentru inchirieri de autoutilitare firma TransportSigur.ro poate deveni partenerul dumneavoastra de incredere.
.
  • TransportSigur.ro doreste sa vina in intampinarea clientilor din toata tara garantand interventii prompte indiferent de localitatea unde acestia se afla. Asadar, o echipa a companiei se va deplasa la adresa specificata de fiecare beneficiar in parte, va ridica marfa propriu-zisa, dupa care va asigura transportul indicat.

Autoutilitare si dube cu sofer pentru transport marfa
.

Trebuie mentionat faptul ca fiecare autoutilitara se inchiriaza impreuna cu un sofer atestat si experimentat ceea ce inseamna ca nu trebuie sa va ingrijorati in vederea asigurarii serviciilor unui sofer, servicii care de regula presupun o investitie suplimentara.
  • Soferul angajat va alege ruta dupa care se va realiza transportul de marfa in functie de propria experienta asigurand astfel un transport sigur si rapid, evitand evenimentele sau situatiile neplacute. Desigur, toata responsabilitatea transportului se va afla pe umerii companiei TransportSigur.ro, in cazul in care vor fi prezente sesizari sau probleme, acestea vor fi rezolvate de personalul companiei mentionate. Toate aceste detalii se aplica atat pentru transportul de marfa inter cat si pentru cel international.
    .
Fiecare autoutilitara ce se poate inchiria prin intermediul TransportSigur.ro are toate inspectiile tehnice la zi si este special echipata pentru transportul de marfa indicat de fiecare client in parte. Astfel, puteti alege sa transportati produse fragile sau care necesita o atentie crescuta dar si colete sau marfa ce trebuie asigurata intr-un mod particular. In plus, autoutilitarele sunt dotate cu sistem GPS pentru urmarire in timp real. Prin intermediul acestui sistem puteti obtine oricand doriti date despre starea transportului, sau a marfii dumneavoastra, durata ramasa pana la destinatie, viteze cu care se parcurge traseul si asa mai departe.
.
  • TransportSigur.ro dispune de patru autoutilitare, marca Ford Tranzit, cu gabaritul de 3.5 tone si cu un volum de 20 mc. Masinile sunt dotate cu lift in spate, putandu-se transporta marfuri de pana la 3.5 tone, precum am precizat deja. Datorita acestui gabarit autoutilitarele pot intra si in orase, facilitand astfel transportul rapid si fara restrictii a marfi dumneavoastra.

Preturi avantajoase
servicii de transport marfa intern si international

Tarifele solicitate pentru inchirierea autoutilitarelor pentru transport de marfa in strainatate si pe teritoriul tarii noastre sunt accesibile pentru orice tip de buget. Preturile variaza in functie de tipul de marfa ce trebuie transportat, de lungimea traseului, de conditiile de drum si de alte aspecte ce se stabilesc in prealabil impreuna cu fiecare client in parte, ceea ce inseamna ca pentru a obtine o oferta de pret va trebui sa contactati reprezentantii TransportSigur.ro. In pretul mentionat este inclus si soferul, o plata suplimentara pentru serviciile acestuia nefiind necesara.

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram