Transport intern marfa cu Transportsigur.ro!

Daca esti in cautarea unor servicii profesioniste de transport intern marfa, noi iti oferim eficienta, rapiditate si siguranta. Transportsigur.ro este o companie specializata pe transport intern marfa, un serviciu realizat cu profesionalism de inalta clasa. La nivel national, transportsigur.ro asigura servicii de transport intern marfa la standarde inalte calitative, in principalele zone ale tarii. Transportul intern de marfa reprezinta o componenta esentiala pentru sustinerea comertului si un element indispensabil pentru a obtine performanta si solutii adaptate la nevoile pietei de consum.

Apeleaza la specialistii transportsigur.ro si iti punem la dispozitie, pe langa solutii eficiente pentru un transport optim si in deplina siguranta, si tarife excelente potrivite oricarui buget. Orice marfuri, mobila sau materiale de constructii ai avea de transportat, transportsigur.ro este alaturi de tine. Ne deplasam in orice zona a Romaniei indiferent de distante si acoperim cu succes chiar si zonele cu acces dificil. Personalul este calificat, compus din soferi cu experienta care vor urmari ca marfa ta sa ajunga intacta la destinatie, in cel mai scurt timp posibil. Toate serviciile oferite sunt avantajoase si adaptabile in functie de necesitatile tale.

Avantajele unui transport intern marfa!

Cu noi ai garantia marfurilor transportate intr-o stare perfecta intrucat dispunem de o flota auto diversificata, formata din autoutilitare fiabile, de marca, dar si de un personal calificat, cu experienta in domeniu. In plus, garantam o eficienta sporita atat pentru marfurile cu gabarit mare, cat si pentru marfurile care necesita o atentie deosebita si care se incadreaza in segmentul de risc crescut. Pentru a oferi un plus de siguranta in transporturile de marfa efectuate, firma asigura o monitorizare permanenta a camioanelor si dubelor, printr-un sistem GPS de ultima generatie, menit sa ofere informatii precise si imediate. Transportul de marfa se realizeaza cu autoutilitare de 3,5 tone, echipate corespunzator pentru orice solicitare, orice anotimp sau conditii de trafic. Pentru ca incarcarea si descarcarea marfurilor sa se realizeze usor si sigur, aceste autoutilitare sunt prevazute cu lift in spate.

Transportul de marfa intern se realizeaza pe cai rutiere, camioanele si dubele fiind preferate de majoritatea clientilor datorita fiabilitatii lor si posibilitatii unui transport sigur si rapid. Rutele vor fi alese intotdeauna cele mai sigure si cele mai scurte pentru ca transportul sa se desfasoare intr-un timp scurt. Alaturi de noi, bunurile tale vor fi transportate in siguranta si se vor bucura de o atentie aparte pentru ca starea lor la finalul transportului sa fie perfecta.

Cine iti ofera transport intern marfa?

transport marfa obiecte-fragile

Transportsigur.ro este o firma de transport marfa si transport de mobila, o firma care a luat nastere din dorinta de a demonstra ca in Romania exista servicii de calitate si profesionaliste. Scopul nostru este de a oferi solutii eficiente la necesitatile clientilor, tarife competitive si servicii optime de transport, indiferent ca este vorba de o persoana fizica sau una juridica. Profesionalismul intregii echipei, parcul auto dotat cu autoutilitare perfomante si fiabile, dar si echipamentele de lucru reprezinta atuul nostru. Pentru informatii suplimentare acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Transportsigur.ro.

 

Datele de contact ale firmei Transportsigur.ro

Adresa firmei: B-dul Uverturii, Nr. 87, Bucuresti

Telefon: 0722 608 669

Email: info@transportsigur.ro

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram