Transport intern marfa

Serviciul de transport intern marfa a devenit o componenta de baza pentru sustinerea comertului si un element indispensabil acolo unde se doreste performanta si solutii adaptate la nevoile pietei de consum. Nu intamplator, studiile efectuate recent arata ca aproximativ 80% din transportul de marfa intern se realizeaza pe cai rutiere. Camioanele si dubele fiind preferate de majoritatea clientilor datorita fiabilitatii lor si posibilitatii unui transport rapid si sigur.

Transport intern marfa - Eficienta, rapiditate si siguranta

Transportsigur.ro este o companie specializata pe transport intern marfa.  Acesta este un serviciu realizat cu profesionalism de inalta clasa. Garantam o stare perfecta a marfurilor transportate, deoarece dispunem de o flota auto diversificata, alcatuita doar din autoutilitare fiabile, de marca, dar si de un personal calificat, cu experienta in domeniu.

Transport intern marfaLa nivel national, transportsigur.ro asigura servicii de transport intern marfa la standarde inalte calitative, in principalele zone ale tarii. Mai mult decat atat, garantam o eficienta sporita atat pentru marfurile cu gabarit mare, cat si pentru marfurile care necesita o atentie deosebita  si care se incadreaza in segmentul de risc crescut.

Solutii optime pentru un transport intern marfa de calitate

Fie ca ai nevoie sa transporti mobila, materiale de constructii, utilaje ori obiecte fragile, apeleaza la specialistii transportsigur.ro. Iti punem la dispozitie, pe langa solutii eficiente pentru un transport optim si in deplina siguratanta, si tarife excelente, potrivite oricarui buget. In fond, serviciul de transport intern marfa reprezinta o alternativa eficienta de a face economii considerabile.

Si pentru ca dorim sa oferim siguranta desavarsita in transporturile de marfa efectuate. Noi va asiguram o monitorizare permanenta a camioanelor si dubelor, printr-un sistem GPS de ultima generatie, menit sa ofere informatii precise si imediate. Efectuam transportul  de marfa cu autoutilitare de 3,5 tone. Acestea sunt echipate corespunzator pentru orice solicitare, orice anotimp sau conditii de trafic. Mai mult decat atat, acestea sunt prevazute si echipate cu lift in spate. Astfel incarcarea si descaracrea marfurilor sa se realizeze mai usor si, bineinteles, mai sigur.

 Vrei sa te muti si ai nevoie de servicii transport marfa sau bunuri? Solutia este transportsigur.ro. Iata de ce!

Transport intern marfaDaca te pregatesti sa-ti schimbi caminul si ai nevoie de o firma specializata in transport mobilier, apeleaza la transportsigur.ro. Motivul? Avem specialisti in manevrarea bunurilor fragile, demontare si montare mibilier. Ei sunt gata sa raspunda cu succes oricaror exigente. Alaturi de noi, bunurile tale vor fi transportate in siguranta. Ele se vor bucura de o atentie aparte pentru ca starea lor la finalul transportului sa fie perfecta.

Asadar, daca iti schimbi locuinta sau sediul de birou, te ajutam sa iti organizezi eficient procesul de mutare. Te ajutam sa urci obiectele grele pe scari cu o liza electrica ce suporta greutati de pana la 500 de kg.

Transportsigur.ro: Transport intern marfa in orice zona a tarii

Ne deplasam in orice zona a Romaniei si in orice oras, indiferent de distante si acoperim cu succes chiar si locatiile in care accesul este mai dificil. In plus, datorita personalului calificat si a soferilor cu experienta, rutele alese vor fi intodeauna cele mai sigure si cele mai scurte. Toate acestea pentru ca marfa ta sa ajunga intacta la destinatie, in cel mai scurt timp posibil. Pentru transport intern marfa alege transportsigur.ro

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram