Transport marfa Bucuresti de la Transportsigur.ro!

Daca vrei servicii competente de transport marfa Bucuresti, noi suntem umarul pe care sa te sprijini. Orice exigente ai avea in ceea ce priveste calitatea, siguranta, promptitudinea sau pretul, vor fi satisfacute de compania Transportsigur.ro. Fie ca esti persoana fizica sau persoana juridica, fie ca este vorba de un transport intern sau unul international, noi oferim orice servicii de transport marfa doresti in tara sau in strainatate. Oferta este dedicata tuturor celor care au nevoie de servicii sigure si rapide de transport marfa. De la materiale de constructii, alimente, aparatura electronica/electrocasnica si obiecte fragile, firma accepta orice provocare.

Datorita personalului calificat ai garantia ca marfa ta va ajunge la destinatie in timp optim si in siguranta. Fiecare transport este tratat individual, specialistii urmarind permanent desfasurarea transportului marfii tale, din momentul preluarii acesteia si pana in momentul predarii ei beneficiarului. Dorim ca prin serviciile oferite sa obtinem satisfactia deplina a clientilor si sa legam colaborari cu acestia pe termen lung. Vei putea primi si consultanta gratuita in alegerea unei solutii optime pentru transportul tau in functie de necesitati.

De ce transport marfa oferit de Transportsigur.ro?

Compania de transport marfa este condusa de o echipa de profesionisti in domeniu si oferim solutii optime privind transporturile de marfuri pe care le ai de realizat. Autoutilitarele, autocamioanele si camioanele din parcul auto pe care le punem la dispozitie sunt verificate si detin toate documentele necesare pentru a calatori oriunde este necesar. In plus, adaptam mijloacele de transport la nevoile tale pentru transport marfa generala, intern sau international, atat la export, cat si la import. Toate autoutilitarele au o stare tehnica perfecta, ceea ce garanteaza siguranta transporturilor si respecta standardele si normativele europene din punct de vedere al poluarii si sigurantei. Pentru a fi convins de siguranta marfurilor tale, oferim si monitorizare permanenta prin intermediul sistemelor GPS.

Echipa Transportsigur.ro iti ofera servicii de ambalare si fixarea marfurilor cu dispozitive speciale care sa asigure un transport sigur. Alegem ruta adecvata pentru ca transportul sa ajunga la timp si in siguranta la destinatie. In plus, estimam costurile si masuratorile pentru orice tip de transport si orice tip de marfa. Flota auto a firmei e compusa din autoutilitare, autocamioane si camioane de diferite capacitati si dotate cu lift in spate pentru o manevrabilitate facila si sigura a marfurilor.

Alege Transportsigur.ro pentru transport marfa Bucuresti!

Transportsigur.ro este o firma de transport marfa si transport mobila, dorind sa ofere servicii de calitate si profesionalism. Obiectivul nostru este de a oferi solutii eficiente la necesitatile clientilor, tarife competitive si servicii optime de transport atat pentru persoane fizice, cat si juridice. Profesionalismul echipei, parcul auto dotat cu autovehicule perfomante, extrem de fiabile, accesorizate corespunzator, dar si echipamentele de lucru folosite reprezinta atuul si recomandarea firmei. Lucram din dorinta de a oferi servicii de top intr-un raport optim calitate-pret. Autoutilitarele oferite sunt echipate complet pentru orice tip de drum, ruta sau traseu, dar si pentru orice conditii de trafic. Pentru informatii suplimentare acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Transportsigur.ro.

Datele de contact ale firmei Transportsigur.ro

Adresa firmei: B-dul Uverturii, Nr. 87, Bucuresti

Telefon: 0722 608 669

Email: info@transportsigur.ro

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram