Transport marfa Bucuresti firma specializata

firma de transport marfa Bucuresti

Intrarea Romaniei in Uniunea Europeana a reprezentat o adevarata gura de oxigen pentru firmele specializate in transportul de marfa international.

Cand vine vorba de transport marfa bucuresti firma specializata in mutari internationale, se impune respectarea unor norme legislative internationale, dotari si echipamente speciale ale masinilor de transport.

  • Transport marfa Bucuresti firma. Va pune la dispozitie o flota de autoutilitare Ford Tranzit. Acestea au masa maxima autorizata de 3.5 tone si un volum de 20 mc (fiind cel mai mare pentru o astfel de masina). Alegerea autovehiculelor potrivite este importanta pentru ca transportul de marfa sa se efectueze in conditii optime

Atunci cand se are in vedere transportul de marfuri si bunuri, indiferent de distantele pe care le au de parcurs, este nevoie de autoutilitare prevazute cu accesorii speciale, menite sa asigure un grad sporit de siguranta.

autoutilitare 3,5 tone transport marfa internationalAutoutilitarele de transport marfa de care dispunem indeplinesc toate conditiile pentru a circula pe drumurile nationale si europene. De asemenea, pentru a va usura si mai mult procesul de incarcare/descarcare al marfii, compania va pune la dispozitie autoutilitare echipate cu un lift in spate.

Daca vorbim din punct de vedere mecanic, este important ca atunci cand va ganditi la serviciile unei companii de transport marfa international sau intern, sa va ganditi la starea in care se afla mijloacele de transport dar si la servicii de transport asigurate de soferi profesionisti, cu experienta in domeniu.

TransportSigur.ro – firma de transport marfa Bucuresti, servicii profesioniste la preturi avantajoase!

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram