Transport marfa Bucuresti, profesionalism si siguranta

transport marfa Bucuresti

Aveti nevoie de servicii de calitate, prompte si la preturi accesibile pentru livrarea marfurilor sau pentru transport mobila?
.

  • Firma de transport marfa din Bucuresti TransportSigur.ro a dovedit in timp ca isi respecta termenele stabilite pentru efectuarea serviciilor de transport marfuri intern si international, iar bunurile transportate ajung la destinatie in siguranta.

Transport marfa Bucuresti

TransportSigur.ro Bucuresti ofera servicii de inchirieri autoutilitare si transport marfuri generale, mutari si transport mobila la cele mai bune preturi.

  • Autoutilitarele folosite sunt doate cu lift in spate, pentru ca marfa si bunurile transportate manevrate in conditii sigure, fara socuri care sa le deterioreze.
    .
  • Toate masinile noastre au efectuate la zi verificarile necesare pentru a putea circula pe orice drum intern sau international. Autoutilitarele Ford Tranzit de 3,5 tone sunt renumite pentru nivelul ridicat de siguranta pe care il asigura, dar si pentru performantele tehnice, nu intampina restrictii pentru a intra in oras, motiv pentru care, alaturi de noi, orice destinatie este posibila.
    .
  • Soferii nostri sunt cu adevarat profesionisti ai soselelor, majoritatea dintre ei cu o experienta de peste 10 de ani la volanul unor astfel de masini, capabili sa organizeze traseul in asa fel incat marfa transportata sa ajunga la timp la destinatie, datorita rutelor bine alese si studiate.

Transport marfa intern si international

Fie ca este vorba de destinatii la nivel national ori rute internationale, echipa de soferi este pregatita sa asigure servicii de transport profesioniste.
.
Cu TransportSigur.ro transportul marfurilor sau al mobilei este sigur! Va stam la dispozitie cu solutii practice si eficiente pentru un transport de marfuri prompte si ieftin.
.
Noi preluam marfa sau bunurile de transportat si ne asiguram ca vor ajunge in cel mai scurt timp acolo unde trebuie. Simplu, eficient si repde! Pentru mai multe detalii nu ezita sa ne contactezi!

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram