Transport marfa generala

transport marfa generala Transportsigur.ro pune la dispozitie un serviciu unic, adaptat tuturor necesitatilor venite din partea clientilor: transport marfa generala, dedicat atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, fie ca este vorba de companii multinationale de mici si mari dimensiuni, ori IMM-uri. Avem la dispozitie un personal calificat dar si un parc auto diversificat ce cuprinde autoutilitare, performante, dotate cu sisteme GPS pentru o monitorizare permanenta. Asadar, transportsigur.ro iti asigura transport marfa generala la inalte standarde calitative.

Transport marfa generala - Un serviciu adaptat nevoilor tale

Prin transport marfa generala se intelege o gama extrem de variata de bunuri si produse. Este o categorie ce cuprinde toate marfurile care se pot transporta de la un punct la altul, prin intermediul unui mijloc de transport marfa standard. Marfurile generale pot fi transportate atat la transport complet, cat si la grupaj.

Schimbul de marfuri intre piete este in permanenta crestere, motiv pentru care ai nevoie de o companie specializata in acest domeniu, cu experienta si cu o strategie de management bine dezvoltata si organizata. Transportsigur.ro este o companie de transport marfa care isi bazeaza toate actiunile pe ascultarea clientului. Oferim servicii competitive, transporturi rapide si solutii adaptate la evolutia tehnologica.

Transportsigur.ro asigura transport marfa generala la standarde calitative inalte

Serviciul transport marfa generala se refera la transportul oricarui tip de marfa, fie ca este vorba de materiale de constructii, cutii de carton, marfa pentru aprovizionarea magazinelor, aparate electrice/electrocasnice, ori obiecte fragile, deosebit de valoroase. Transportam marfuri generale intern si international prin intermediul unui parc auto diversificat, cu camioane si microbuze de 3,5 tone.

Fiecare transport  este tratat individual. Specialistii nostri urmarind permanent locatia exacta in care se afla marfa ta. Cu alte cuvinte, echipa transportsigur.ro urmareste  buna desfasurare a transportului marfii tale, din momentul preluarii acesteia si pana in momentul predarii ei beneficiarului.

Transport marfa generala: siguranta maxima si profesionalism

Transportsigur.ro efectueaza transporturile cu autoutilitare deosebit de sigure, de ultima generatie. Respectand intocmai standardele si normativele europene din punct de vedere al poluarii si sigurantei. Toate autoutilitarele companiei noastre au o stare tehnica perfecta, ceea ce gatanteaza siguranta transpoturilor.

Mai mult decat atat, datorita experientei personalului transportsigur.ro te poti bucura de siguranta in orice situatie, pentru ca acesta este pregatit sa rezolve orice problema operativa aparuta in timpul transportului. Totodata, sa ofere transparenta transportului.

Adaptam mijloacele de transport marfa in cadrul solutiilor noastre pe baza nevoilor tale pentru transport marfa generala. Intern sau international, atat la export cat si la import.

Echipa transportsigur.ro iti ofera urmatorul set de avantaje pentru serviciu de transport marfa general :

-          Alegem ruta potrivita pentru ca transportul sa ajunga la timp si in siguranta la destinatie

-          Estimarea costurilor si a masuratorilor pentru orice tip de transport si orice tip de marfa

-          Servicii de ambalare

-          Fixarea marfurilor cu dispozitive speciale care sa asigure un transport sigur

-          O flota auto compusa din autoutilitare, dube si camionete de diferite capacitati si dotate cu lift in spate pentru o manevrabilitate facila si sigura a marfurilor

-          Consultanta gratuita in alegerea unei solutii optime pentru transportul tau in functie de necesitati

Dorim ca prin serviciile noastre sa obtinem satisfactia deplina a clientilor. Sa legam colaborari cu acestia pe termen lung. Profesionalism, servicii de calitate, promptitudine, respect pentru client, competenta, organizare, sunt doar o parte din atuu-rile transportsigur.ro. Asadar, daca ai nevoie de o companie specializata pe serviciul transport marfa generala, apeleaza la un profesionist in domeniu: transportsigur.ro

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram