Transport marfa intern si international

Transport Mobila InternationalOferim servicii de transport marfa intern si transport marfa international la preturi fara concurenta. Pe langa  serviciile de transport, va putem oferii si servicii de transport mobila, transport marfa perisabila, materiale de constructii, servicii ce pot fii incluse in categoriile intern si international.

Promotie servicii de transport marfuri ianuarie - martie 2014

In perioada 05.01.2014 - 31.03.2014 avem Transportsigur.ro va ofera servicii de transport la preturi promotionale, atat pentru transportul de marfa intern cat si international. Preturile pentru serviciul de transport sunt minime si fara concurenta. Pentru detalii, va invitam sa vizitati pagina unde este prezwentat un calcul de pret pentru transport marfa intern si international.
  • Transport de marfa intern, in Bucuresti si oriunde in tara
Transportul de marfa intern, se efectueaza cu masini de 3,5tone, echipate cu lift si materiale conventionale folosite in protejarea marfii, speciale pentru bunuri fragile ce se pot zgaria sau se pot sparge, ori  pentru aparatura electronica si electrocasnica sensibila la socuri. Comenzile se efectueaza cu minim 24h inainte de efectuarea transportului, dar exista si posibilitatea ca transportul de marfa intern sa fie efectuat chiar in ziua in care s-a primit comanda.
  • Transport de marfa international
Pentru transportul de marfa international, oferim preturi avantajoase calculate la numarul de kilometri parcursi. Comenzile sunt onorate in procent de 100%, indiferent de tara si regiunea sau localitatea de destinatie. Transportul de marfa international se efectueaza cu autoutilitare ce au capacitatea de 20mc si masa maxima autorizata de 3,5tone.

Transport marfa GermaniaServicii de transport marfuri generale, in regim complet sau de grupaj

Serviciile de transport marfa, presupun incarcarea si descarcarea autoutilitarelor, manevrarea atenta a bunurilor de catre personal calificat si cu experienta. Pretul este stabilit de comun acord si se aduce la cunostinta beneficiarului, in momentul semnarii contractului de colaborare.

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram