Transport marfa sigur si rapid

Transport marfa sigur rapidAveti nevoie de servicii de transport marfa sigur si rapid? Vreti ca transportul sa ajunga rapid si sigur la destinatie? Beneficiarul are nevoie de bunurile transportate urgent?
Aveti nevoie sa livrati marfa in tara sau in Europa? Sunteti interesati de un parteneriat de incredere cu o companie specializata de transport marfa? O astfel de firma este TransportSigur.ro din Bucuresti.

Transport Sigur are o experienta de peste 10 ani in domeniul transportului de marfuri. Acest lucru confirma seriozitatea si calitatea serviciilor companiei noastre. Cu Transport Sigur, marfa ta ajunge oriunde in Europa! In cel mai scurt timp cu putinta si in siguranta!

Servicii profesioniste de transport marfa sigur rapid si mobila, mutari

Compania este specializata in transportul de marfuri si mobilier, relocari firme si mutari locuinte, inchirieri autoutilitare si camioane cu sofer. Transport Sigur a luat nastere in anul 2000 si este in continua dezvoltare.
  • Cu Transport Sigur aveti garantia ca va onorati contractele de livrare a marfurilor fara intarzieri si fara daune. In toata tara si oriunde in Europa! Transport Sigur este o companie cunoscuta si apreciata, care ofera si servicii de transport riveran.

     

  • Daca initial Transport Sigur lucra doar cu doua autoutilitare, in special pentru transport intern, in timp s-a extins si inspre Europa Occidentala, in tari precum Germania,Italia, Franta, Spania, Olanda sau Belgia. In prezent parcul auto al companiei s-a imbogatit si s-a modernizat, iar transporturile s-au extins in toata Europa.

Transport marfa generala, solutii flexibile si costuri avantajoase

Pentru ca traim intr-o lume grabita si in continua miscare, Transport Sigur ofera si servicii de transport marfa in regim express. Ce inseamna transportul express? Astfel, transportul de care aveti nevoie se va efectua chiar in ziua solicitarii. Se realizeaza, totodata in regim complet (nu in regim de grupaj).

Transport marfa sigur rapid

Cel mai mare avantaj al transportului express este timpul. Cu Transport Sigur marfa ta ajunge in mai putin de 24 de ore oriunde in Europa.
Pentru ca acest lucru sa fie posibil, Transport Sigur va pune la dispozitie autoutilitare si camioane. Sunt complet echipate pentru orice conditii de trafic intern si international, masini Mercedes-Sprinter. Transportul este asigurat de catre 2 soferi/masina, care se schimba periodic unul pe altul, astfel incat sa fie odihniti si apti de munca.

Transport Sigur vine la tine la usa, preia marfa si o duce la destinatar.

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram