Transport marfa

Transport marfa alegerea unui partener eficient, gata sa raspunda cu succes tuturor exigentelor in materie de calitate, siguranta, promptitudine si pret, este esentiala in ceea ce priveste strategia de afaceri a oricarei companii.

Asadar, daca esti in cautarea unei companii care sa-ti asigure serviciul transport marfa la standarde inalte, transportsigur.ro este solutia perfecta. De ce? Compania noastra de transport marfuri este condusa de o echipa de profesionisti. Acestia iti poate furniza solutii optime privind transporturile de marfuri pe care le ai de realizat. Astfel, transportsigur.ro a dezvoltat un set de servicii orientat exclusiv spre ascultarea clientului, fie ca este vorba de transport marfa generala, transport marfuri international, transport intern marfa, ori transport marfa Bucuresti.

Transport marfuri full-service

Transport MarfaTransport marfa generala, transport marfuri international, transport intern marfa si transport marfa Bucuresti, cu tarife mici si autoutilitare performante, de mici sau mari dimensiuni si tonaje, oriunde si oricand. Aceasta este oferta transportsigur.ro, o oferta dedicata tuturor celor care au nevoie de servicii sigure si rapide de transport marfa atat in tara cat si in strainatate.

De la materiale de constructii si baxuri de suc, pana la aparatura electronica/electrocasnica si obiecte extrem de fragile, acceptam orice provocare. Cu alte cuvinte, chiar daca ai nevoie de transport obiecte pentru casa, sau marfa pentru aprovizionarea afacerii tale, transportsigur.ro iti sta la dispozitie.

-          Transport marfuri generale

-          Transport marfuri international

-          Transport intern marfa

-          Transport marfuri Bucuresti

Oriunde si oricand in lume prin serviciul transport marfa international

Datorita personalului bine calificat, cu zeci de ani de experienta in domeniu, bun cunoscator al marilor lanturilor de magazine dar si al diverselor locatii din Bucuresti, din tara si de oriunde in lume, transportsigur.ro este garantia ca marfurile tale vor ajunge in siguranta si in cel mai scurt timp posibil, la destinatie. Ne adresam atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.

In ceea ce priveste serviciul transport marfa international, prin parteneriatele noastre la nivel mondial ai acces cu usurinta la rute si servicii de transport marfa pentru orice destinatie din lume. Transportsigur.ro deschide noi orizonturi afacerii tale.

Solutii tehnologice inovatoare adaptate serviciului de transport marfuri

Si pentru ca ne dorim sa-ti aisguram servicii de top adaptate nevoilor actuale in materie de tehnologie si dotari. Autoutilitarele,  si camionetele pe care transportsigur.ro le pune la dispozitie sunt accesorizate cu sisteme GPS si de comunicatii mobile, ceea ce permite o monitorizare continua pe toata durata transportului.  Altfel spus, alaturi de noi vei stii in orice moment in ce stadiu se afla transportul tau. Mai mult decat atat, transportam orice tip de marfa, indiferent de dimensiune ori greutate.

Descopera avantajele serviciului transport marfuri

Prin serviciile noastre de transport marfa iti oferim urmatoarele avantaje:

-          Preluare si livrare a marfurilor in deplina siguranta si in timp optim

-          Livrare door-to-door

-          Asigrarea marfurilor pe tot parcursul traseului

-          Servicii complexe in domeniul transporturilor nocturnetransport marfa

-          Sistem orientat catre client

-          O echipa de profesionisti ultracalificati (expeditioneri si soferi)

-          Servicii complete in domeniul transportului de marfuri fragile sau periculoase

-          Profesionalism, flexibilitate, seriozitate, confidentialitate, servicii de calitate

-          Solutii tehnologice moderne

-          Tarife unice

Transportsigur.ro este mai mult decat o companie de transport marfa , este partenerul tau de drum lung! Convinge-te!

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram