Transport marfuri generale si mobilier Bucuresti

transport marfa BucurestiTransport marfuri generale si mobilier, mutari si relocari oriunde in Bucuresti si in tara:
Oferim servicii de transport marfuri generale in Bucuresti si catre alte zone din tara. Din alte orase catre Bucuresti, dar si servicii de transport international.
.
Portofoliul nostru include destinatii variate din tara, precum Oradea, Cluj Napoca, iasi sau Constanta dar si orase din Europa, precum Londra, Viena sau Paris.
.
Va propunem solutii optime pentru orice tip de transport marfuri generale sau mobilier. Daca va mutati cu locuinta sadiul firmei, va punem la dispozitie autoutilitare cu lift si o liza electrica pentru urcarea lucrurilor mari si grele pe scari.

Transport marfuri generale si mobila Bucuresti

  • De asemenea, pentru transport  marfuri generale in regim exclusiv si urgent, in regim complet sau in regim de grupaj va punem la dispozitie camioane de 3,5 tone. Dube corespunzator echipate pentru rutele nationale si internationale.

Solutii eficiente si economice pentru livrarea marfurilor la timp

TransportSigur.ro transport marfuri generaleDupa ce stabilim cantitatea de marfa ce trebuie transportata si tipul marfii, impreuna cu dumneavoastra. Stabilim cu exactitate data si ora la care trebuie sa efectuam transportul.

Cu TransportSigur.ro aveti garantia ca veti livra marfa la timp si in conditii de siguranta. Daca va mutati, intreaga operatiune se va desfasura organizat si eficient!

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram