Transport marfuri: oferte de pret

transport marfuri

  • Cat ma costa un transport marfuri intern?
    .
  • Cat costa un transport marfuri international?
    .
  • Este asigurata marfa pe care o transport?

Transport marfuri: oferte de pret transport marfuri intern si international

Daca va aflati in situatia in care sunteti nevoiti sa va mutati, ati ajuns la locul potrivit. Cunoastem stresul la care sunteti supusi atunci cand va mutati de la o locuinta la alta, sau pur si simplu cand doriti sa apelati la o firma de transport marfa.
.
Marfa transportata este asigurata, desi ne dorim sa nu ajungem in situatia in care sa apelam la asiguratori. Cel mai simplu mod de calcul pentru transportul marfurilor, este acela in care calculam pretul/km x distanta parcursa.
.
Sunt si situatii in care tinem cont de bugetul clientului, tipul de marfa pe care doriti sa-l transportati, greutatea marfii transportate, numarul de persoane alocate pentru transportul Dvs. Dar in general, calculam pretul transportului in functie de numarul de kilometri parcursi.

Cat ma costa un transport marfuri intern?

Ar fi incorect sa afisam pe site un calculator online in care sa puteti face dvs. personal un calcul al numarului de  kilometri parcursi. De ce? pentru ca in 99% din situatii, pretul nostru este negociabil. Pentru o oferta corecta de costuri pentru un transport marfuri intern sau international, cel mai simplu este sa ne apelati la numerele de telefon afisate in site. Suntem convinsi ca putem lucra impreuna cu Dvs.

Cat costa un transport  marfuri international?

transport marfuriTransportul de marfa international, se calculeaza la numarul de zile alocate transportului marfii Dvs. In aceasta situatie, nu putem calcula un pret la numarul de kilometri parcursi pentru ca am ajunge la sume exorbitante pentru Romania. Am ales varianta pretului la zi, o varianta flexibila care permite clientului sa angajeze firma noastra in transportul international.

TransportSigur.ro: va asiguram ca preturile sunt corecte si odata stabilite, nu suporta modificari pe durata desfasurarii contractuale.

 

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram