Transport mobila Bucuresti

Mutarea domiciliului si schimbarea locuintei reprezinta un pas extrem de important in viata oricui. Vrem sa-ti fim aproape si sa facem din intregul proces de mutare unul extrem de eficient, sigur si rapid. Avem la dispozitie toate resursele pentru a reusi. Avem o echipa experimentata in mutari complexe, autoutilitare performante, dotate corespunzator cu lize si lift pentru transport mobila Bucuresti, si nu in ultimul rand, entuziasm si atentie pentru fiecare detaliu in parte. Mai mult decat atat, transportsigur.ro iti ofera accesul si la tarife foarte avantajoase!

Transport mobila BucurestiTransport mobila-Niciodata nu a fost mai simplu!

Transportsigur.ro este o firma specializata in serviciul transport mobila Bucuresti, cu experienta in mutari garsoniere, mutari apartamente, mutari birouri sau relocari mai complexe ce implica transport mobila Bucuresti si bunuri diverse. Iti stam la dispozitie cu autoutilitare adecvate in transport si mutari mobila, dar si cu un personal calificat si cu experienta in domeniu. Protejam mobila si obiectele transportate, indiferent de dimensiunile ori fragilitatea lor, asiguram demontare si remontare mobila si garantam o relocare rapida si extrem de sigura.

Descopera beneficiile serviciului de transport mobila

Transport mobila Actiunile noastre se bazeaza pe profesionalism motiv pentru care am dezvoltat un set de servicii transport mobila Bucuresti, adaptate necesitatilor venite din partea clientilor, fie ca este vorba de persoane fizice, ori juridice, reprezentate de companii mici sau mari:

-          Alegem ruta potrivita pentru ca transportul la timp si in siguranta, la destinatie

-          Efectuam transportul cu dube sau camionae de 3,5 tone, echipate corespunzator pentru orice anotimp si condtii de trafic

-          Dispunem de autoutilitare cu lift in spate, pentru ca incarcarea si descarcarea sa se realizeze mai usor

-          Avem specialisti in manevrarea bunurilor fragile, demontare si montare mobilier

-          Daca te muti cu locuinta sau cu sediul firmei, te ajutam sa organizezi eficient procesul de mutare si te ajutam sa urci obiectele grele pe scari cu o liza electrica ce suporta pana la 500Kg

-          Efectuam transporturi oriunde in tara, dar si in strainatate

-          La cerere, realizam  asigurarea bunurilor transportate

Transportsigur.ro-Siguranta si rapiditate in transport mobila

Autoutilitarele noastre sunt modele extrem de fiabile.  Ele sunt dotate cu accesorii pentru protectia mobilei pe intreaga durata a transportului. Sunt curate si intretinute, perfecte pentru a asigura un transport de mobila in cele mai bune conditii. Cu transportsigur.ro mobila ta va ajunge intodeauna in siguranta la destinatie.

Chiar daca aveti de transportat mobila de mari dimensiuni ori obiecte decorative pretioase si fragile, noi iti oferim siguranta de care ai nevoie. In primul rand, autoutilitarele de care dispunem sunt specializate pe acest tip de transport. Mobila urcata cu ajutorul unui lift, fiind bine protejata de elemente de sustinere. In al doilea rand, echipa noastra este formata din specialisti in acest domeniu, atenti cu fiecare obiect in parte.

Transport mobila Bucuresti la preturi unice!

Tratam fiecare solicitare cu maximum de seriozitate si nu in ultimul rand, cu responsabilitate. Suntem buni organizatori, astfel incat tinem o getiune exacta a pieselor de mobilier transportate, totul pentru ca la final noua locatie sa fie mobilata rapid.

Dincolo de toate acestea, transportsigur.ro este o alternativa prin care tu faci economii. De ce? Preturile noastre sunt excelente, adaptate fiecarui buget. Cu alte cuvinte, gata cu stresul pe care il presupune transportul mobilei! Transportsigur.ro iti pune la dispozitie servicii avantajoase de transport mobila Bucuresti: pret, calitate, siguranta, promptitudine. Convinge-te!

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram