Transport mobila in strainatate

Ai nevoie de transport mobila in strainatate? Vrei ca mobilierul tau sa ajunga in maxima siguranta la destinatie, indiferent de kilometri parcursi? Transportsigur.ro asigura servicii de transport mobila si mutari oriunde in tara si oriunde in Europa. Portofoliul nostru include curse catre numeroase destinatii din Romania si din strainatate, fie ca este vorba de Bucuresti, Paris, Londra, Berlin sau Viena. Furnizam servicii de inalta calitate oriunde si oricand!

Transport mobila in strainatate-Organizare, transport sigur si tarife mici

Mutarea intr-o alta tara reprezinta pentru multi un vis, pentru altii o necesitate. Cu toate acestea, un lucru este cert. Mutarea intr-o alta tara necesita un plan bine organizat si un sprijin experimentat.

Daca ai decis sa incepi o noua viata departe de tara. Acorda o atentie deosebita procesului de mutare si transportului de mobila-alege transportsigur.ro. Este partenerul alaturi de care serviciul de transport mobila in stranatate se va desfasura in conditii sigure.

Indiferent de tara in care ai ales sa locuiesti, echipa noastra iti va fi alaturi. Iti pune la dispozitie serviciul de transport mobila strainatate, un serviciu adaptat necesitatilor tale.

Daca ai terminat de impachetat obiectele personale, obiectele decorative si mobilierul. Poti sa ne contactezi si iti vom oferi accesul la mijloace de transport adecvate. Avem dube, camionete sau autoutilitare, pregatite pentru orice traseu sau conditii de drum, cu toate verificarile facute la zi.

Autoutilitarele indeplinesc toate conditiile tehnice pentru a putea circula atat pe drumurile din Romania, cat si pe cele din Europa. In plus, autoutilitarele din parcul nostru auto, au platite la zi toate asigurarile necesare. Au cartea verde pentru tarile Uniunii Europene.

Autoutilitare performante si soferi profesionisti pentru transport mobila in strainatate

Transport mobila in strainatate

Din punct de vedere al dotarilor, autoutilitarele transportsigur.ro, au sisteme de telecomunicatii performante. Au sisteme GPS pentru localizarea exacta a oricarei adrese, si nu in ultimul rand, lift in spate. Acesta este un element care permite incarcarea si descarcarea mobilierului fragil. Acest detaliu va ajuta sa manipulezi usor si rapid orice tip de mobilier, incepand cu cel normal, si terminand cu cel voluminos, masiv sau fragil.

Odata asezate cu grija in autoutilitara, bunurile tale vor fi fixate cu elemente de sustinere pentru ca acestea sa ajunga intacte la destinatie.

Un alt avantaj al colaborarii cu transportsigur.ro il reprezinta soferii profesionisti ai echipei noastre. Acestia au o vasta experienta in domeniu. Sunt soferi cu sute de mii de kilometri parcursi pe drumurile Europei si cu sute de transporturi efectuate in toata lumea. Ei sunt familiarizati cu toate particularitatile fiecarui drum si cu dificultatile fiecarui traseu. Mai mult decat atat, pentru ca mobila ta sa ajunga in siguranta la noua adresa, soferii transpotsigur.ro vor organiza un transport eficient si vor urma o planificare stricta. Cu alte cuvinte, mobila ta va fi pe maini bune!

Servicii de transport mobila in strainatate doar prin transportsigur.ro

Toate transporturile noastre sunt caracterizate printr-un inalt nivel de profesionalism, promptitudine si siguranta.

In ceea ce priveste tariful, acesta va fi stabilit dupa ce ni se vor comunica toate detaliile legate de transport, volumul mobilierului si bineinteles, distanta dintre adresa veche si cea noua.

Transport mobila strainatate

Fie ca ai ales sa te muti intr-o metropola a Europei, ori intr-un oras mic aflat la mii de kilometri distanta de tara, transportsigur.ro te urmeaza!  Punem la dispozitie servicii de transport mobila in strainatate dar si servicii complete de mutare pentru cei care nu au timp sa organizeze intregul proces de mutare.

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram