Transport mobila sau obiecte mari, grele sau fragile

TransportSigur.ro Bucuresti are ca domeniu principal de activitate transportul de marfuri generale in tara si in strainatate, dar si transportul de mobila, obiecte electronice sau electrocasnice.

Transport specializat de mobila, obiecte mari sau fragile

Desi de cele mai multe ori achizitia unui set nou de mobilier pentru locuinta sau pentru firma vine la pachet cu transportul, se intampla insa ca aceasta responsabilitate sa revina tot cumparatorului. Este destul de dificil sa gasesti o masina speciala pentru transportul mobilei, al combinei frigorifice sau al masinii de spalat ori a altor produse de acest fel.
.
La fel de delicata este insa si manevrarea acestor produse: mobilierul sau aparatura trebuie manevrate cu grija atat la incarcare cat si la descarcare, iar urcarea pe scari la etaje superioare este dificila daca sunt prea mari sau prea grele pentru liftul obisnuit.

Autoutilitare cu lift, liza electrica pentru manevrare si transport mobila sau obiecte fragile si grele

De aceea firma TransportSigur.ro Bucuresti este pregatita sa va ajute prompt si profesionist in astfel de situatii. Din echipa noastra fac parte specialisti in manevrarea mobilierului si a obiectelor fragile, in montarea mobilierului si fixarea acestuia in locurile desemnate. Liftul obisnuit va fi inlocuit cu o liza electrica ce suporta pana la 500 Kg, silentios si usor de manevrat.

Transport mobila ieftin, prompt si profesionist

Anuntati-ne cand ati programat sa cumparati noua mobila sau alte obiecte voluminoase si grele, iar noi va vom insoti la punctul de achizitie pentru a prelua bunurile cu o autoutilitare echipata cu lift in spate. La destinatie va ajutam sa le gasiti locul potrivit in interior si sa montati mobilierul, fara ca acesta sa se zgarie sau sa se deterioreze.

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram