Transport mobila Sector 1

Vrei sa te muti in Pipera, Dorobanti, Baneasa, sau in Floreasca? Alege transportsigur.ro pentru transport mobila Sector 1. Motivul? Echipa noastra te va ajuta in procesul de mutare astfel incat tu sa te bucuri cat mai repede de noul camin. Pentru transportul mobilei iti punem la dispozitie dube, camionete si autoutilitare de 3,5 tone, echipate complet cu toate accesoriile necesare unui transport sigur si rapid. Mai mult decat atat, am pregatit tarife atractive. Contacteaza-ne si convinge-te!

Transport mobila Sector 1- Sigur, rapid si ieftin

In procesul de mutare fiecare etapa este importanta. Cu toate acestea, transportul propriu-zis necesita cea mai mare atentie. Transportul pieselor de mobilier si transportul mobilei nu se face prin metode improvizate, ci cu ajutorul unor mijloace de transport adecvate, ca de exemplu autoutilitare. Daca inca nu ai acordat atentie acestui detaliu, este timpul sa o faci si sa contactezi o firma specializata pe acest tip de serviciu, gata sa raspunda cu succes tuturor exigentelor in materie de siguranta, promptitudine si profesionalism.

Ai impachetat toate bunurile din vechea locuinta, le-ai organizat, le-ai sortat si le-ai asezat in ordinea importantei lor. Acum nu-ti ramane nimic altceva decat sa le transporti la noua adresa din sectorul 1 al Capitalei. Pentru ca tu sa ai garantia ca bunurile tale vor ajunge in deplina siguranta la destinatie. Transportsigur.ro vine in intampinarea ta cu o oferta de nerefuzat. Autoutilitare de 3,5 tone, prevazute cu sistem GPS, liza electrica (pentru ridicarea obiectelor grele la etaj) si lift in spate.

Soferi profesionisti si autoutilitare de 3,5 tone cu lift in spate, echipate cu sisteme GPS pentru transport mobila Sector 1

transport mobilaAutoutilitarele sunt dotate cu lift in spate. Acesta este un element care asigura manipularea usoara a mobilierului. Cu ajutorul acestui lift mobilierul este incarcat si descarcat simplu, rapid si fara efort. In plus, acesta permite manevrarea obiectelor fragile sau a mobilierului masiv.

Datorita dimensiunilor reduse, autoutilitarele se pot deplasa in orice zona urbana, fara restrictii. Autoutilitarele indeplinesc toate conditiile tehnice pentru a putea circula pe orice drum din tara sau din Europa, cu toate verificarile efectuate la zi.

Odata preluat mobilierul, acesta va fi transportat la adresa dorita fara intarzieri si fara timp pierdut. Soferii  profesionisti de care echipa transportsigur.ro dispune, aleg intodeauna cele mai sigure si cele mai scurte rute. Autoutilitarele sunt prevazute cu sisteme GPS si sisteme de telecomunicatii performante, pentru o localizare rapida a noii adrese si pentru furnizarea unor informatii importante cu privire la conditiile de trafic.

Cu transportsigur.ro te bucuri de urmatoarele avantaje pentru transport mobila Sector 1:

-          Specialisti in manevrarea bunurilor fragile, montare/demontare mobilier

-          Dube, camionete, autoutilitare de 3,5 tone, echipate complet pentru un transport extrem de sigur si rapid

-          Soferi experimentati care aleg cele mai sigure trasee pana la destinatie

-          Asistenta si consiliere pe intreaga durata a transportului

-          Tarife prietenoase si oferte personalizate

transport mobila sector 1

Fie ca ai decis sa te muti la o casa din zona Baneasa ori intr-una din cartierul Floreasca, transportsigur.ro iti este aproape si iti furnizeaza servicii adaptate nevoilor tale. Pentru transport mobila Sector 1, alege transportsigur.ro si bucura-te de avantaje unice!

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram