Mutare mobila sector 3

Locuiesti in Drumul Taberei sau in Baneasa, insa vrei sa-ti schimbi domiciliul cu unul aflat in sectorul 3 al Capitalei? Vrei ca noua ta adresa sa fie in Balta Alba, Vitan sau Lipscani? Nimic mai simplu: transportsigur.ro iti ofera servicii de mutare mobila sector 3, la cele mai avantajoase preturi. Servicii personalizate, personal experimentat si tarife unice. Aceasta este oferta transportsigur.ro, partenerul alaturi de care procesul de mutare este mai simplu si mai rapid.
Mutare mobila sector 3

Mutare mobila sector 3- Cele 4 etape in procesul de mutare

Succesul procesului de mutare este obligatoriu. Pentru ca tu sa faci pasul cu dreptul in noua locuinta, alege sa ai alaturi un profesionist in domeniu care sa-ti ofere nu numai servicii de calitate, ci si solutii optime, adaptate necesitatilor tale. Transportsigur.ro este o firma specializata in serviciul de mutare, cu experienta in mutari garsoniere, mutari apartamente, mutari birouri, sau relocari mai complexe ce implica transport mobila si bunuri diverse.

Prima etapa-Stabilirea detaliilor

Suntem buni organizatori in procesul de mutare, acordand o atentie deosebita fiecarei etape in parte. In prima etapa, cerem clientilor nostri toate informatiile legate de procesul de mutare, fie ca este vorba de volumul mobilierului care urmeaza sa fie transportat, accesibilitate, adresa de preluare si cea de destinatie, etajul la care se ridica bunurile, ori distanta dintre cele doua adrese. Pe baza acestor detalii, vom putea estima un pret.

A doua etapa-Impachetare/asamblare/dezasamblare mobilier

In a doua etapa, echipa noastra se va deplasa la domiciliul tau si va incepe impachetarea bunurilor si a pieselor de mobilier in folii sau cutii speciale de transport. Tinem o evidenta stricta a fiecarui obiect si acordam o atentie deosebita celor fragile sau valoroase. Daca este nevoie, specialistii nostri vor demonta mobilierul voluminos pentru ca acesta sa poata fi scos pe usa sau coborat cu liftul.

A treia etapa-Transportul

In a treia etapa se efectueaza transportul mobilierului. Acesta se realizeaza cu autoutilitare de 3,5 tone, complet echipate cu sisteme GPS (pentru o localizare rapida a destinatiei) si lift in spate. Liftul autoutilitarei este un element care asigura o incarcare usoara si sigura a mobilierului. Asadar, daca ai obiecte fragile sau mobilier masiv, nu mai trebuie sa-ti faci probleme. Cu ajutorul liftului, relocarea si transportul mobilierului se realizeaza rapid si fara efort.

Mai mult decat atat, soferii nostri au o vasta experienta, astfel incat acestia vor alege cele mai bune si cele scurte rute pentru ca mobilierul sa ajunga rapid si in maxima siguranta la noua adresa.

A patra etapa-Despachetare/asamblare/asezare mobilier

A patra etapa, este ultima etapa, cea in care mobilierul tau va fi livrat la noul domiciliu. Echipa noastra va incepe procesul de despachetare, va asambla obiectele demontate si va aseza mobila in pozitia stabilita de tine. In plus, te ajutam sa urci obiectele grele pe scari cu o liza electrica ce suporta pana la 500 de kg. Toate cutiile vor fi despachetate cu grija iar continutul lor va fi asezat dupa propria ta dorinta.

Daca vrei sa te bucuri de un proces de mutare bine organizat si eficient, apeleaza la transportsigur.ro. Iti punem la dispozitie servicii de mutare mobila sector 3, la preturi mici...foarte mici. Contacteaza-ne si convinge-te!

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram