Transport mobila Sector 6

Ai achizitionat o locuinta in Sectorul 6? Esti in plin proces de mutare si nu dispui de un mijloc de transport adecvat pentru ca mobilierul tau sa ajunga in siguranta la noua adresa?  Avem noi! Pentru servicii de transport mobila Sector 6 apeleaza la transportsigur.ro. Cu alte cuvinte, te scapam de tot stresul mutarii. Noi iti oferim servicii complete in domeniu, incepand cu servicii de asamblare/dezasamblare mobilier, transport mobila si asezare mobila. Pas cu pas vom fi alaturi de tine!

Transport mobila Sector 6- Iata de ce ai nevoie de serviciile noastre

Daca ai decis ca ai nevoie de o autoutilitara cu ajutorul careia sa transporti mobila de la o adresa la alta, intr-un timp scurt, primul pas este sa ne contactezi. Pe baza informatiilor obtinute de la tine, referitoare de volumul mobilei, cai de acces, distanta dintre cele doua locuinte, etc., vom organiza un transport eficient si vom estima un pret.

Autoutilitarele noastre sunt modele extrem de fiabile, curate si bine intretinute. Sunt dotate cu accesorii pentru protectia mobilei pe intreaga durata a transportului. Sunt perfecte pentru a asigura un transport de mobila in cele mai bune conditii.

Pentru transport mobila Sector 6 alege transportsigur.ro

Fie ca ai de transportat mobila de mari dimensiuni ori obiecte decorative pretioase si fragile, noi iti oferim siguranta de care ai nevoie. Suntem buni organizatori.  Tinem o getiune exacta a pieselor de mobilier transportate. Aceasta pentru ca la final noua locatie sa fie mobilata rapid.

Vom stii de la inceput care sunt lucrurile ce necesita o atentie deosebita. Mobila ce trebuie demontata si manevrata cu grija sa nu se zgarie, obiecte fragile care se pot sparge, ghivece cu plante, etc. Pe acestea le vom separa de lucrurile incasabile, care nu necesita un regim special de transport si vom eficientiza intregul proces de mutare.

In autoutilitara, specialistii nostri stiu cum trebuie asezate obiectele si elementele de mobilier. Totul pentru a ajunge in cele mai bune conditii la destinatie si pentru a folosi la maximum spatiul de incarcare.

Servicii de top pentru transport mobila Sector 6

Transport mobila Sector 6

Transport mobila Sector 6

Datorita experientei in domeniu, transportsigur.ro transforma procesul de mutare intr-o experienta placuta, lipsita de stres, timp pierdut sau efort.

Prin serviciul de transport mobila Sector 6, transportsigur.ro iti ofera urmatoarele beneficii:

-          Autoutilitare de 3,5 tone, dotate cu sisteme GPS (pentru localizarea adreselor), sisteme performante de telecomunicatii si lift in spate (pentru manevrarea in siguranta a obiectelor fragile sau a mobilierului masiv)

-          Trasee sigure si rapide alese de soferi profesionisti

-          La cerere, asigurarea mobilierului transportat

-          Consiliere si asistenta pe intreaga durata a transportului de mobila

-          Tarife mici si oferte personalizate

Stim ca fiecare locuinta are particularitatile ei, astfel ca prima noastra preocupare este sa descoperim  atat nevoile specifice ale mutarii, cat si cele de transport mobila. De ce ? Ne dorim sa-ti furnizam exact serviciile care ti se potrivesc.

Echipa noastra iti pune la dispozitie toate informatiile si recomandarile necesare, de la primul contact si pana in momentul finalizarii intregului proces de mutare.

Pentru servicii de transport mobila Sector 6, alege sa lucrezi cu un partener responsabil si profesionist-alege transportsigur.ro

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram